6.9.15

246 / 247

246 Myrskyluodon Maijan ensi-illassa! Joten tässäpä teille edessä istuvien takaraivot ja pikkuvilaus lavastusta... en kehdannu nostella puhelinta ylös että olis saanu paremman kuvan. Tykkäsin esityksestä ja musiikista. Minä poru-iita tietenkin pillitin joka välissä joten hyvä että oli nenäliina laukussa.
Kotimatkalla yhden Jalkavaimon(drinkki) jälkeen ihastelin miten kauniilta näyttikään usvainen maisema. Olisin niiiiin halunnu lähtee ulos kuvailemaan vielä mutta mussua ei huvittanut enkä yksin uskalla yöllä mennä kameran kanssa hillumaan kun ei tiedä mitä hulluja tuollakin tuohon aikaan pyörii.


247 Bongasin cittarista ja koin vastustamattoman himon ostaa tällänen. Hyvää oli, hieman liian makeaa tosin mun makuun. No, laitoin siis vettä sekaan.

2 kommenttia:

  1. Mä olin ihan varma, että oon laittanut sun blogin Bloggerin lukulistalle, mutta näemmä olin väärässä, nyt asia on korjattu ja seuraan sun blogia :) Mun on tarkoitus kanssa mennä katsomaan Myrskyluodon Maijaa jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :-) Suosittelen 'myrskistä' lämmöllä! Meen varmasti itekki viel toiste kattomaan ennenkuin poistuu keväällä ohjelmistosta.

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥