26.9.15

sumea kävelyretki

Kuten edellisessä 365-postauksessa mainitsinkin, niin kävin radiomäellä kävelemässä & kuvaamassa perjantai-aamupäivästä. Ei ole mun mielestä mitään hauskempaa kuin käpsiä luonnossa, varsinkin kauniina syyspäivänä.En ole aiemmin nähnyt tätä patsaspuistoa läheltä, enkä nytkään päässyt kuin aidan toiselle puolelle kun museotalo on remontissa, möö.


Harmittelin aiemmin mökillä kun ei siellä näkynyt yhtään kärpässieniä, mutta tänäänpä kotimatkalla löysin monta isoa ihanaa mötköä! JA, tänään kun lähdin pilateksesta, niin äiti soitti ja kertoi että he olivat ystävänsä kanssa löytäneet ystävän kotitalon pihalta kuusenjuurelta kärpässienen minkä voisin kuulemma kuvata kun ei sillon mökillä ollut :-D Kun aloin näistä ottamaan kuvia, niin ei ketään ulkoilijaa edes sattunut paikalle joten sain olla ihan rauhassa. Kiitos universumi!Muistan lukeneeni muutama päivä sitten jostain uutisen siitä, kuinka tutkijat ovat mielissään siitä että ihmiset jakavat luontokuviaan somessa. He saavat siten helpotusta eri lajien levinneisyyden seurantaan. Että jos jotain kyllästyttää näitten ainaisten luontokuvien tuijottelu niin kuule täälä autetaan tutkijoita että nii! Hihii.Mulle tuli tästä kuvasta sellainen ajatus, että ihan kuin nuo reunimmaiset tattiset kannattelis tota keskimmäistä vähän heikommassa kunnossa olevaa rupsua. Kiitti kaverit.
Oli erittäin hauska ja antoisa kävelyretki. Mietin aina välillä että mitäköhän muut miettii kun näkee mun hyörivän pusikoissa tyhmä virne naamalla kun olen iloinen saadessani haahuilla luonnossa. Mutta sitten ajattelen että ihassama ja jatkan tyytyväisenä.

2 kommenttia:

  1. Oi vau, miten nättejä sumukuvia, upeita! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :-) Luulin jo että missasin sumun kun juna-aseman kuvien jälkeen menin tunniksi pilatekseen ja taas ulos tullessa keskustasta oli sumu jo lähestulkoon kadonnut. Mutta onneksi satuin suunnistamaan sitten radiomäelle niin siellä oli vielä sumua, wuu!

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥