8.11.15

ask, and you shall be given!

Onko muistissa vielä eilinen 365-postaus ja sen kuva 309?


Jännitys tiivistyy...


Mjoo-o mjoo-o lisää kryptisiä lähikuvia...


Noni nyt ei enää jaksa, näytä jo!


Ja paketista paljastuu....


Se Supermoodin kauneustyyny mitä himoitsin! Jihuu!

Kerroin tässä postauksessa että olisin laittanut tilaukseen Beauty Sleep moodin tyynyn, mutta ne olivat Supermoodilta sekä monesta muusta verkkokaupasta loppuunmyyty. Seuraavana päivänä Salla laittoi viestiä että "Hei! Sä etsit sitä supermoodin tyynyä? Tarvitko vielä? Kouvolan sokkarilla on -50%" Olin ihan tämä ja tämä ilme naamalla ja vastasin että kylläjuuhaluankiitos! Salla oli sitten ihana ja kävi ostamassa mullekkin tälläisen♥

Supermoodin sivuilla tyynystä kerrotaan: "Kauneustyynyssä on kuppimainen muoto, joka ei purista kasvojen kudoksia ja antaa ihon levätä luonnollisesti. Hyvän ergonomiansa ansiosta tyyny auttaa niskaongelmista tai päänsäryistä kärsiviä."

Alunperin tämä kiinnosti koska nukun yöni 90% kyljelläni ja lopun aikaa selälläni, ja olen monesti miettinyt ettei se ainakaan hyvää tee kasvojen iholle olla liiskaantuneena tyynyä vasten. Monesti olenkin nukkunut ylempi käsi tyynyn ja kasvojen välissä yrittäessäni vähentää naama-tyyny-kontaktia. Mitään silmäpussiongelmia minulla ei onneksi ole ikinä ollut niin tässä kiinnosti enemmänkin tuo 'vähemmän painetta kasvoille'-aspekti.

Yhden yön perusteella tykkäsin kovasti! Aamulla herätessä niska oli tavallisesta poiketen hyvin rennon oloinen ja kasvot tuntuivat siltä etteivät ne olisi tyynyyn koskeneetkaan! Kerron lisää kokemuksia kunhan olen ehtinyt enemmän nukkua tällä.

Huomasin eilen lauantaina näitä tyynyjä 89€ alennushintaan Lahden Sokoksella, ja niitä oli vielä 5kpl jäljellä. Jos siis halajat itsellesikin tälläistä niin kannattaa käydä sieltä katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥