21.11.15

linkkivinkki

Kiinnostaako SINUA jokin seuraavista asioista: muoti, julkkikset, Mad Men, analyysit televisiosarjoista, hauska kirjoitustyyli, nasevat kommentit tai kommenttiboksit täynnä hauskaa keskustelua?

Jos joku kuulosti siltä että "Mjooo no ehkä..." niin suosittelen visiittiä sivustolle Tom & Lorenzo!

Tom ja Lorenzo asuvat jenkeissä ja kirjoittavat julkkiksista, tyylistä, televisiosarjoista ja vähän siitäkin miten koko julkkiskoneisto Hollywoodissa rullaa. Tiesittekö esimerkiksi että jos näyttelijä halajaa Oscaria, sitä edellyttää monenmonen kuukauden armoton "red carpet poledance" missä on siis tarkoituksena näkyä mahdollisimman monessa paikassa mahdollisimman hyvän näköisenä? Tämänkin tärkeän tiedon olen oppinut T Lo:lta :-D


T&L kirjoittivat myös äärimmäisen hyvää Mad Style-juttusarjaa Mad Men-sarjan puvustuksesta. Siinä sarjassa ei ollut pelkkä puvustus, vaan Puvustus. Sain itse tuhatkertaisesti enemmän irti MM:istä kun löysin Mad Stylen, ja Mad Menin jaksojen recapit heidän sivustoltaan. Jos tykkäätte Mad Menistä, näitä ei siis voi missata.

He myös kirjoittivat RuPaul's Drag Racen recappeja aina seasoniin 6 asti, mitkä ovat nekin lukemisen arvoisia jos olette RPDR-faneja.
Season 1, 2, 3 (selatkaa vikalta sivulta takaisinpäin, näille ei ole erillistä tagia) | Season 4 | Season 5 | Season 6

Koska itse tykkään myös pukeutumisasioista, niin lueskelen kiinnostuneena heidän juttujaan julkkisten erilaisten kissanristiäisten tyyleistä.

Jos seuraatte Empire-sarjaa (se muuten alkaa näkymään joltainkavanalta myös Suomessa, satuin just bongaamaan telkkarista mainoksen!) niin kannattaa myös käydä naureskelemassa sen recapeille.

Kertokaa jos tykästytte! T Lo on yksi suosikkisivustoistani♥
 Kuvituksena kuvankaappauksia Tom&Lorenzon teksteistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥