18.11.15

pikkuisten joulujen löytöjä

Pikkujouluista saaduista lahjakasseista paljastui...


LUSHin Imogen Rose-kiinteä parfyymi | Signe Seebidin sitruuna-laventeli vartalonkuorinta 
Ontic Mineralsin aurinkopuuteri | Signe Seebidin ylang-hunaja huulivoide

En ole ikinä käyttänyt aurinkopuuteria, ja tuo lahjakassista löytynyt on niin tumma etten voisi käyttää sitä edes kesällä, nyyh. Voipi siis olla että lahjon tällä jotain ystävää. Tuo vartalonkuorinta menee todellakin testiin, kuulostaa ja näyttää ihanalta! Huulivoiteita tarvitsee  aina, mutta tuo purkki ei ole kaikista kätevin mukanapidettävä joten taidan käyttää tuota sellaisena yöhuulirasvana. Kiinteä ruusuparfyymi menee testiin myös, mulla oli joskus vuosia sitten Paul Smithin Rose-tuoksu mistä tykkäsin tosi paljon! Toivoin sitä mussulta joululahjaksikin nyt kun muistin sen olemassaolon...

 ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Ja vaihtarikasasta löytyi....


Louis Widmer anti-age voide | Grimas glitterigeeli |  e.l.f luomivärinelikko | Cattier puhdistusmaito | JPG suihkugeeli
Lumene luomiväri Koivunsilmuja | L'Oreal luomiväri The Big Blue | Lumene luomiväri Marjasuolla

Noista vihreistä luomiväreistä olen varsinkin innoissani, sillä luulen että ne näyttää aika kivoilta näiden mun oranssien hiusten kanssa. Mulla ei ole ikinä ollut puhdistusmaitoa ennen, niin sitäkin mielelläni kokeilen. Grimasin gliteriä meinasin käyttää IsaDoran joulukokoelman glittergeelin tapaan kulmissa ja ripsissä. En myöskään omista ennestään kuin mustan, harmaan ja valkoisen luomivärin niin ihan kiva kokeilla jotain muutakin, haha.
Kiitos tytöille kun sain tonkia vaihtarikasaa!♥

 ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Ihan omilla rahoilla ostin...
Signe Seebidin teepuuöljyn. Ihan voittamaton ase sitkeitä näppylöitä vastaan. Mulla on ollut solisluun kohdalla varmaan kuukauden yksi näppylä, joka ei yrityksistä huolimatta halua lähteä. Tällä olen onneksi saanut sen jo melkein kaikkoamaan, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥