16.12.15

346 / 347 / 348

346 Doodlailun yksityiskohta. Innostuin tollaisista kolmiulotteisista kolmioista kun näin niitä tän kahvipaketin kyljessä. Jos joisin tavan kahvia niin ostaisin juurikin tuon ihan vaan kun siinä on niin hieno pakkaus :-D
347 Ostin jonkun aikaa sitten Jalokivigalleriasta 2€:lla tollasen hiotun simpukanpalan ja tein siitä nyt sormuksen.

348 Lahdessa vesijärvenkadulla on Eestin elintarvikkeet niminen ruokakauppa, missä käyn välillä aina tutkimassa valikoimaa. Virossa on vissiin jotenkin suosittuja tuollaiset rahkaherkut kun tuollakin niitä on jos jonkinmoisia. Toi ylempi eli Crème Brûléen makuinen oli aika hyvä. Ja en voinu olla ostamatta kun näin pizzan makuisia sipsejä :-D Noi savujuustosipsit on testattu jo aikaisemmin ja ne on herkkua. Tykkään myös tosi paljon tollasista hiilihapottomista makuvesistä, en ymmärrä miksei kukaan suomalainen virvoitusjuomafirma valmista noita? Haikeudella edelleen muistelen yhtä mansikka-kiivin makuista mitä en ole nähnyt enää vuosiin missään.

2 kommenttia:

 1. Eestikaupat kunniaan! :D Sieltä löytyy välillä niin herkullisia juttuja ja mm. pelmenien ystävien kannattaa ostaa omansa juurikin sieltä! Mä nappaan sieltä aina mukaan sitä päärynälimonadia, jossa on sen possun vai minkälie kuva, se on aivan parasta! Tuosta simpukanpalasesta tuli muuten tosi nätti sormus, yhdistettynä vielä tuohon kynsilakkaan, kyllä nappaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin just tänään ostamassa lisää noita rahkajuttuja :-D Pitääpä ettiä ens kerralla possulimppaa, mies tykkää kaikista päärynäjutuista meinaan.

   Kiitos, tykkään itekki kaikista simpukkakoruista :-) Noi askartelukauppojen sormuspohjat on niin näppäriä.

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥