29.12.15

356 / 357 / 358 / 359 / 360 / 361

356 Jouluaattona ostin kimpun pinkkejä ruusuja kun ne oli puoleen hintaan. Oli vähän vaikea päästä joulufiilikseen kun lumesta ei ollut tietoakaan, niin mietin että viettäähän ne jossain karibiallakin joulua ja siellähän nyt harvemmin lunta näkyy. Karibialainen joulu jäi niin vahvasti mieleen, että kun näin tälläisiä eksoottisen värikkäitä kukkia niin nämä oli ihan pakko saada :'-D

357 Kesällä Bijoun Brigitten alennusmyynnistä löytämäni sormus on ahkerassa käytössä, ja se killui taas sormessa kun käytiin joulupäivänä mussun isällä syömässä.

358 Yksi ruusuista jo rupsahti, niin tein sille perinteisen pelastusoperaation eli leikkasin varren pois ja laitoin sen tuohon tuikkuastiaan killumaan. Illalla sisko noukki minut kyytiin määränpäänä Helsinki.

359 Ihailtiin siskon kanssa Itiksessä Stockmannin näyteikkunaa. Tämä oli aivan mahtava; hauska ja panostettu yksityiskohtiin. Animoitukin!

360 Siskonlasten kisulit Kiti & Kulta. Tuli hirmu ikävä Pumpernikkeliä kaikkien siskon perheen elukoitten pyöriessä jaloissa. Samaisena iltana palasin kotiin ja pääsin sitten taas paijaamaan Pikkelsiä.

361 Pitkästä aikaa kävin kävelyllä & kuvaamassa kun oli auringonpaistetta ja huurretta eli jotain kuvaamisen arvoista. Vihreä nurmikko ja vesisade ei inspiroi enään tässä vaiheessa vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥