28.12.15

365-haastetta 363 päivää

Olen nyt tehnyt kohta 365-haastetta vuoden ajan eli tänä vuonna 363 päivää, ja aion ehdottomasti jatkaa ensi vuonnakin! Jaa että miks niinku? Haastepostauksia on hauska lueskella jälkeenpäin ja muistaa sellaisia juttuja mitä välttämättä ei muistaisi ilman sen päivän kuvaa, ahaa tuolloin löysin ton mekon ja tuolloin olin tuolla paikassa ja niin edelleen. Tuli myös kuvattua sellaisia juttuja, mitä muuten ehkä ei. Sellaisia arjen pikkujuttuja. Aina joka päivä ei olisi huvittanut kuvata, mutta olen iloinen että kuvasin silti. Haaste myös innoitti minua muutenkin bloggaamaan enemmän, ja koen että olen tämän vuoden aikana kehittynyt valokuvauksessa. Löysin alunperin tämän haasteen joskus yhdestä suosikkiblogistani eli The Dainty Squidista. Kaylah jakoi omat ajatuksensa miksi kannattaa tehdä 365:sta täällä, mikä innoitti minuakin aloittamaan. En ole muihin suomalaisiin blogeihin törmännyt missä tätä haastetta olisi tehty, joten jos teistä joku sattuu tietämään niin laittakaahan linkkiä!

Nyt haastan teidätkin tekemään 365-haastetta!
 Voit jakaa haasteen kuvia blogissasi / instagramissa / tumblrissa / facebookissa.
Jos lähdet mukaan, laita kommenttiboksiin linkki jotta voin seurata sinua. 

Tässä muutamia lempikuviani vuoden varrelta:

4 kommenttia:

 1. Oon miettinyt, että tää on kiva idea... Jaksaiskohan sitä itse tehdä 365 haasteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelet että ainakin kokeilet! :-) Varmasti et ainakaan kadu jos lähdet tätä tekemään. Puhelimenkin kamera riittää tähän ihan hyvin. Hetki meni ennenkuin tottui siihen että muistaisi aina ottaa päivittäin kuvan mutta nykyään jo muistaa... yleensä :-D

   Kannustan kyllä että lähtisit mukaan, olis hauska seurata sun 365-haastetta jos alkaisit vaikka blogissasi tekemään! :-)

   Poista
 2. Voi vitsit, haluisin kovasti, mutta mä olen niin laiska möllykkä, ettei mua kyllä saa kameran päähän päivittäin :( Mun kohdalla pitäisi aloittaa siitä, että lähtisin edes kerran viikossa ulos kuvaamaan ja hiomaan taitoja! Taidampa ottaa sen ensvuoden kaasteeksi :D Saako tästä tehdä 52 viikkoa haasteen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2014 kun en vielä tehnyt haastetta niin kameraan tuli tartuttua paljon harvemmin. Haasteen myötä innostuin muutenkin kuvailemaan enemmän niin se oli kyllä hyvä juttu :-) Valokuvaus ja kävelylenkit on kyllä hyvä yhdistelmä, niitä tulee itsekin harrastettua aika usein. Mikä tahansa liikuntaan innostava on bueno :-D

   Hyvältähän tuo 52-haastekin kuulostaa, voi olla vaan vaikeaa valita vaan yksi kuva koko viikolta.

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥