14.12.15

jouluisia kysymyksiä

Bongasin täältä jouluaiheisen kyselyn, ja halusin vastailla jotta joulufiilis nousisi kerrassaan uusiin ulottuvuuksiin! Enää muuten 10 päivää aattoon, kääk.

1. Parasta joulussa? Kun jouluaattona jotenkin kaikki on seesteistä, silloin on omanlaisensa jännä tunnelma.

2. Joulumusiikkisi? Sylvian joululaulu on ehdoton suosikki. Tykkään myös Deck the Halls-biisistä. "FALALALA LAA LA LAA LAA LAA!"

3. Tykkäätkö katsoa jouluelokuvia? Millaisia? Yksin kotona 1 & 2 katson yleensä, Grinchin ja lempparini eli Joulupukki ja noitarumpu-rainan.

4. Jouluherkkusi? Sipsit. :-D Ei ole mitään superspesiaalia juuri jouluun liittyvää herkkua... tai ehkä glögi.

5. Mitä pitää ehdottomasti olla jouluaterialla? Minimaisseja, lohta ja Kasperin Tertun salaattia. Minimaisseja meillä oli vissiin joskus kerran jollain aterialla (kukaan ei muista millä ja koska), mutta siitä lähtien niitä on ollut aina saatava. Edellämainittu salaatti on äidin sedän vaimolta, eli Kasperin Tertulta aikoinaan tullut resepti. Majoneesipohjainen salaatti missä on omenaa, kananmunaa, meetwurstia, kurkkua & tomaattia.

6. Koska joulukoristeet pääsevät koristamaan kotiasi? Joulukuun alussa. Joulun jälkeen niitä ei jaksa enää katella niin parempi koristella ajoissa että ne ehtii olemaan esillä.

7. Joulu kotona vai jossain muualla? Kotona, jonkun sisaruksen tai äidin luona.

8. Itse tehdyt vai valmiina ostetut joululahjat? Kunhan on sellaiset saajalleen sopivat niin ei väliä. Jos osaa itse tehdä niin kiva.

9. Jouluvalot pimeyttä valaisemaan? Kyllä, onhan ne nätit. Mutta vihaan sellaisia valonauhoja, jos ne on vaan viskattu jonnekkin roikkumaan kuin räkä.

10. Joulu perheen kesken vai isommassa porukassa? En muutenkaan viihdy isoissa porukoissa joten perheen kesken.

11. Onko joululahjatoiveita? Ipuro huonetuoksua toivoin, toivottavasti saan sen. Jos en niin käyn sitten itse ostamassa, hehe. En keksinyt mitään ei-spesifiä toivetta, sillä jos yleensä jotain hajalan niin hommaan sen itse.

12. Paras saamasi joululahja? En osaa yhtä vain sanoa... mussulta olen saanut parinakin jouluna kalevalan korvikset, viimevuonna siskolta superhienon kangaskassin, äitiltä sähköhammasharjan joskus...

13. Kuvaile unelmiesi joulu? Jos joku sisaruksista asuisi jossain kartanossa, niin sinne keräydyttäisiin lähisuvulla. Tilaa paljon siksi että sitten kun ei jaksa enää sitä älämölöä mikä lähtee kaikista lapsista niin pääsee sitä karkuun, haha. Paikka olisi koristeltu monin jouluvaloin, ulkona leijaisi hiljalleen lunta ja joulupöydässä olisi kaikkea hyvää. Pelattaisiin vaikka seurapelejä myös.

14. Ärsyttävin joululaulu? Ehdottomasti Sika.

15. Mitä jouluvalmisteluja olet tehnyt tälle vuodelle? Joulukoristeita laittanut esille, hommannut kaikki joululahjat, miettinyt joulun jälkiruokaa ja sunnitellut missä ollaan ja mitä tehdään aattona.

16. Kuusi - oikea vai muovinen? Tekokuuset on yleensä rumia ja haisee kummalliselle joten vastaan oikea. Haluaisin meille kyllä valkoisen nätin, ei-haisevan tekokuusen.

17. Aaton pukeutuminen - hienosti vai hölläillen? Hienosti. Fiini kostyymi ei tarkoita välttämättä epämukavaa oloa. En muutenkaan ikinä oleskele missään nuhjuisissa pieruverkkareissa. Muutenkin tartun heti innolla tilaisuuteen pukeutua teeman mukaan.

18. Lempilaatikko? Lahjalaatikko. En tykkää joululaatikoista.

19. Paras joulusuklaa? Talvikonvehdit.

20. Piparit vai tortut? Piparit sinihomejuustolla.Linkatkaa kommenttiboksiin postauksenne jos innostutte vastailemaan, käyn mielelläni lukemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥