19.12.15

lakka, lakka ja lakka

Kerroinkin täällä että käytiin sunnuntaina Kärkkäisellä, ja kun mies suuntasi kalastusosastolle niin minä tietty hilpaisin heti Essencen hyllyille. Viime kerralla käydessäni hipelöin tota vaaleanviolettia Whisper of spring-lakkaa mutta olin pihillä päällä ja jätin sen silloin ostamatta. Nyt en voinut enää vastustaa ja nappasin sen ostoskoriin. Tuo Candy love-nudelakka on samaista The Gel-sarjaa, ja kaupassa mietinkin pääni puhki että onko tämä samanlainen homma kuin O.P.I:n geelilakoissa, mitkä vaatii omat tietyt alus- ja päällyslakkansa. Pikainen googletus puhelimella ei tuottanut tuloksia ja päätin riskeerata 4€ ja ostaa nuo molemmat ilman niitä omia Essencen The Gel- alus- ja päällyslakkoja. Kotona sitten tein tutkimusta ja löysin maininnan että näiden kanssa vain suositellaan noita edellämainittuja lakkoja, eli ne ei ole pakolliset vaan voi käyttää muitakin jee!

Kuvan keskellä oleva aluslakka vaikutti kiinnostavalta niin ostin senkin kokeiluun, sillä aikaisemmin käyttämäni Kicksin aluslakka loppui multa jo jonkin aikaa sitten.

Lakkasin heti samana iltana aluslakalla ja tykkäsin! Tässä on kynnen pintaa tasoittava ominaisuus mikä on itselle hyvä sillä aina en jaksaisi buffata kynsiä ja mulle tulee tota röpelöisyyttä vähän kynsien pinnalle.

 Tämä antaa myös ehkä ihan pienen aavistuksen väriä kynsille.

Sellaiset megashoppingit tällä kertaa. Essence on kyllä kiva tuotemerkki ♥

The Gel-lakat maksavat 1,99€ /kpl & Studio Nails Caring ridge filler 2,19€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥