21.12.15

lilat lakat

Nyt kun lähiaikoina kynsilakkakokoelmani violettia osastoa on saapunut täydentämään kaksi uutukaista; piCture pOlishin eerie & Essencen Whisper of spring niin halusin kuvata ja esitellä teille koko poppoon.


O.P.I You're such a Budapest | piCture pOlish eerie | Essence Whisper of spring
We Care Icon True frosty lilac | piCture pOlish lizzie


O.P.I Next stop...the Bikini Zone | koneHELSINKI U28 | Essence The Glass Slipper


Halusin vielä testata että miltä noi kaikki ylimmän kuvan lakat näyttäisi samaan aikaan kynsillä. Tykkäsin! Essence(keskisormi) ja We Care Icon(pikkurilli) ovat oikeasti hieman enemmän toisistaan erottuvia. Kaikkein paras koostumus oli Essencellä ja eeriellä(etusormi) mitkä peittivät vain yhdellä kerroksella. O.P.I(peukalo) ja We Care Icon olivat aika luruja koostumukseltaan, We Care Iconia riitti kaksi kerrosta O.P.I:n vaatiessa kolme. Lizzietä(nimetön) lakkasin kaksi kerrosta mutta sekin olisi vaatinut vielä kolmannen.

2 kommenttia:

 1. Lila on mun lemppariväri! Ihania liloja lakkoja sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanlila varsinkin on ihan mun ultimatelemppari♥ Löytyispä enemmän kaikkea siinä värissä, joskus 80-luvulla se on ainakin ollut muotiväri kun yleensä kirppiksillä jos sen värisiä vaatteita tulee vastaan niin ne on aika kasareita :-D

   Tykkään itekki tästä mun pikku kokoelmasta, sopivasti eri sävyjä :-) Vieläkun löytyis joku ton True frosty lilacin värinen mutta mikä olis peittävämpi.

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥