12.12.15

L'Occitanen kalenteri 1-12

L'Occitanen joulukalenterista paljastui kahdessatoista päivässä sekä kivoja, että ihan mölöjä juttuja.
 1: Kasvovoide - Tykkäsin! Tuoksusta tuli jostain syystä mieleen äiti. En tiedä onko äidilläni ikinä ollut tätä kyseistä tuotetta mutta hän on tämäntyyliseltä joskus tuoksunut♥ Ihana lämmin, pehmeä tuoksu tässä ja kiva kosteutusteho. Tätä haluan täysikokoisenkin tuubin.
2: Öljyshampoo - Saatoin ehkä vähän hirnua tolle shampooing shampoo-tekstille. Olen nykyään niin vannoutunut LUSHin palashampoiden käyttäjä että ei melkein edes kiinnostaisi kokeilla muunlaisia shampoavia shampoita mutta ehkäpä innostun tätäkin testaamaan vielä.
3: Pakettikortteja 5kpl - Olin kyllä aika tyrmistynyt kun luukun avatessani näin "...pakettikortteja!?" Joo onhan nää ihan nätit ja uniikit mutta petyin silti luukkuun.
4: Ruusuntuoksuinen käsivoide - Edellispäivän mölöä luukkua pelasti vähän tämä käsivoide mistä tykkäsin niin paljon että täysikokoinen on joskus saatava! Ihana tuoksu, tuli ihan mieleen se mun aikoinaan hyvinkin ahkerasti käyttämäni parfyymi Paul Smith - Rose. Mitä sitäkin on saatava nyt kun olen muistanut sen olemassaolon.
5: Palasaippua - Tykkään että meillä on sekä nestemäinen että kiinteä saippua kotona käytössä ja nykyinen pala vetelee viimeisiään joten ilahduin tästä. Tuoksuu ihanalta.
6: Manteli suihkuöljy - Tämän hehkutusta olen lukenut muutamastakin blogista joten innolla laitan testiin.
7: Kuusenkoriste - Jos olin pakettikorteista äkäinen niin tästä vielä enemmän, &¤%*@$!!!
8: Kukkainen käsivoide - Näitä käsivoiteita on ihan kiva testailla, niitä tarvii aina. Tässä oli tosin ehkä vähän jotenkin esanssinen tuoksu.
9: Öljyhoitoaine - Tälläisiä samanlaisia hoitsikoita tuli testerikoossa 2kpl kalenterin postipaketin mukana ja okei.
10: Kirsikankukka käsivoide - Taas käsivoide, mutta ei haitannut.
11: Kynsiviila - En tee tällä yhtään mitään. En kyllä viiti roskiinkaan heittää niin pitää kysellä haluisko joku kaveri tän.
12: Jasmiini & bergamotti palasaippua - Tämä tuote mikä sai koko kalenterin tuoksumaan. Ihan kiva, mutta toivottavasti ei enää tule kolmatta saippuapalaa.

Toivottavasti jostain luukusta tulisi vielä joku minikokoinen L'Occitanen tuoksu. Kivaa kun on tälläinen joulukalenteri, jee! Olen innoissani aamuisin aina avannut luukun :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥