27.12.15

L'Occitanen kalenteri 13-24

Nysse o tyhjennetty!

13: Vartalovoide - Olen joskus käyttänyt yhden tälläisen samanlaisen pikkuputelin tätä voidetta ja tykkäsin kyllä. Se tuli jonkun lehden tms kylkiäisenä. Saman sarjan suihkusaippuasta tykkäsin myös kovin.
14: Jalkavoide - Kiva! Rasvailenkin jalkoja ahkerasti aina kun mulle tulee helposti kovettumia niin mielelläni testaan tätäkin.
15: Verbena vartalovoide - Rautayrtti eli verbena tuoksuu ihanan sitruksiselle.
16: Paikkakortteja - Turhaakin turhempia, plaah.
17: Manteli käsivoide - Tässä on ihana tuoksu.
18: Piparimuotti - En olis ollu myrtsi tästä, jos tää edes olis ollu jotenkin spesiaalimman muotonen. Mutta koska tää nyt oli ihan tavan tylsä tähti, niin perkele.
19: Huulirasva - Hyvin kosteuttava ja tässäkin kiva tuoksu.
20: Verbena suihkugeeli - Olen niin hidas käyttäämään suihkusaippuoita joten menee varmaan jonkun aikaa ennenkuin tämä pääsee edes testiin. No eipähän tarvi ostaa vuoteen mitään tälläisiä :-D
21: Tarroja - Tarroja!? Nyt meni jo yli. Meinas mennä jo yli noitten paikkakorttien kanssa mutta nyt todellakin meni yli että humpsahti. Ai että mikä meni yli? Ymmärys. Meni yli ymmärryksen.
22: Käsirasva - Tämä oli kalenterin viides käsirasva, mutta käytän paljon käsirasvoja joten ei haittaa että näitä tuli näin paljon.
23: Glitteriä - Olen sanaton. PUSSI GLITTERIÄ!?
24: Pivoine Flora edt - Toivoin kovasti että kalenterista tulisi joku L'Occitanen tuoksu, ja onneksi tulikin jee!

Tykkäsin kyllä kalenterin kaikista muista jutuista paitsi noista krääsistä. Olisipa niiden tilalla ollut jotain järkevämpää. Olin tosi iloinen että kalenterissa oli yksi tuoksu, se vähän pelasti yleisfiilistä mitä nuo krääsät alensi. Sanoisin että tämä hintansa 39€ arvoinen oli, ja onneksi ostin koska aamuisin oli niin kiva päästä availemaan aina päivän luukku! Kaikkea en ole ehtinyt testailemaan mutta ruusukäsirasvaan ihastuin ainakin toden teolla. Monet tuotteet kyllä hurmasivat ainakin tuoksullaan kun niitä nuuskuttelin.

Mitäs mieltä te olette Lokkitanen kalenterista?
 

2 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä!? Kai sitä nyt luulisi saavansa kalenterista brändin omia tuotteita joka luukusta :D Kieltämättä hieman outoa tunkea sekaan tavaraa, joka ei liity mitenkään kosmetiikkaan. Jos vaihtoehdot kävivät vähiin niin oisivat nyt ees laittaneet vaikkapa eri tuoksuista rasvaa. Tsiisus. Lokkitane jätti ihmetyttämään, mutta onneksi oli hintansa arvoinen! :) Jos kalenterista tuli 100% shea nappi tai rasva, niin se on ainakin oma pyhä graali(vielä) kuivan ihon pikapelastukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä vois luulla nii... :-D oli kyllä aika turhat noi hilpetöörit. Mieluummin olisin ottanut ihan mitä vaan kosmetiikkaa.

   Kalenterista ei tullut sheapalaa, mutta mulla sellainen ennestään on mitä olen jemmannut talvipakkasia varten :-)

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥