18.12.15

sitä, tätä ja tota

Kotiin päästessä kun on aina pilkkopimeää niin se ei varsinaisesti inspiroi kuvaamaan, hyvä että edes 365-kuvat olen saanut aikaiseksi. Tänään on onneksi ensimmäinen lomapäivä  parin viikon joulomasta minkä aikana ehtii tekemään vaikka mitä! Joululahjatkin on jo kaikki ostettu, ja yhtä vaille kaikki paketoitu.

Tässä muutama juttu mistä olen fiiliksissä tällä hetkellä:

piCture pOlishin eerie-kynsilakka
Tilasin CesarsShopista kynsilakkoja joululahjoiksi ja tietty itellekkin piti jotain saada :-D Pohdin kesällä kun tilasin lizzien, että otanko sen vai tän eerien mutta silloin päädyin lizzieen. Tämä eerie on aivan ihana, kyllähän te(luultavasti jo) tiedätte kuinka hulluna olen kaikkeen vaaleanlilaan.
Heroes of Might and Magic III
Jumitan näissä samoissa vanhoissa peleissä aina, peliä vaan välillä vaihdellen. HoMM III on kyllä klassikko, ja Tower on ultimatelempparilinnani.
Harmaa neuleviitta
Koska olen jäässä 24/7 talvisaikaan, villavaatteet on suurkulutuksessa. Olen kotosalla taas ottanut käyttöön muutaman vuoden takaisen kirppislöytöni eli naisten pukutehtaan  harmaaraidallisen viitan. Tässä oli hirveät puunapit koristeena mitkä poistin heti ja ompelin noita halkioita enemmän umpeen niin että ne alkaa vasta kyynertaipeiden kohdalta. Fidasta tän silloin löysin ehkä 5€:lla jos oikein muistan. Mahtava löytö♥ Pidin ennen hiuksiani aika harvoin letillä, mutta ihastuin tuohon tyyliin käytyäni katsomassa syksyllä Myrskyluodon Maijan Lahden kaupunginteatterissa. Musikaalissa Maijalla ja muutamalla muullakin oli tuollainen lettikampaus, mutta keskijakauksella.


Lumi
Kyllä se vaan nostattaa joulufiilistä kun on maa valkeana eikä musta sika ulkona niinkuin tähän mennessä. Tänään tosin on ollut plussaa ja viikonlopuksi luvattu myös joten lumi on (taas) luultavasti kohta enää muisto vain.
Sillan katselu Pumpernikkelin seurassa
Pikkelsi tulee välillä siliteltäväksi kun katselen luurista Netflixin kautta uusinta sarjahullaannustani eli tällä hetkellä Siltaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥