8.12.15

viisikymmentäneljä ilahdutusta

Eilen pärähti blogiin viideskymmenesneljäs saatu kommentti. Myönnän että ennen omaa blogia olin patalaiska kommentoija, luin paljon blogeja päivittäin(edelleenkin) mutta hyvin harvoin jaksoin mitään kommentoida. Nykyään yritän jättää kommenttia heti jos postaus millään tapaa herätti mitään ajatuksia. Sitä ei itse ymmärtänyt ennen bloggaamista, miten tärkeitä ja kivoja kommentit on blogin pitäjälle.

Alussa ja vieläkin tuntuu välillä niinkuin hengailisi jossain paikassa mistä ihmisiä kulkee ohitse, ja yrität jutella heille ja kysellä jotain ja ihmiset vaan tuijottaa mykkänä takaisin tai jatkaa äkkiä matkaa :-D Mutta sitten kun joku jaksaa naputtaa muutaman sanan kommenttiboksiin niin se ilahduttaa joka kerta yhtä paljon♥ Sen kommentin kirjoittaminen vie vain pienen hetken mutta antaa bloggaajalle paljon iloa. Itse yritän muistaa tämän aina kun mietin postauksia luettuani että pitäisikö kommentoida. Pitäisi.

En nyt ketään yritä syyllistää kuka ei jaksa/tykkää/viitsi kommentoida, vaan herättää ajatuksen että se on tavallaan pieni kiitos sille bloggarille hänen tuottamastaan sisällöstä. Enkä yritä myöskään kalastella itse lisää kommentteja sen kummemin kuin muillakaan postauksilla, haluan vain sanoa että:

Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet kommentoida tänne!Ps. eilen en päivittänyt blogia, sillä halusin jättää kauneustyyny-postauksen vielä ensimmäiseksi.
Olen niin ylpeä niistä pöljistä kuvista, *niisk* :'-D


4 kommenttia:

  1. Samaistun! Ne kommentit ja lukijoiden kanssa jutustelu on parasta! Monet tuntuvat nykyään kyttäilevän pelkkiä katsojalukuja, mutta eihän siinä mitään kivaa ole, kun niiden silmäparien ajatuksia ja mielipiteitä ei saa pelkällä silmäilyllä kuuluviin! Pyrin itse kommentoimaan aina, jos postaus aiheuttaa edes pienenpientä tunnetta, koska se merkitsee juurikin kirjoittajalle hirmuisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on se mukavaa lukea ihmisten ajatuksia :-) Hyvä että säkin kommentoit, on se kiva kun täälläkin välillä käyt ja sitten tietty käyn sun blogissa ja sitten sama ralli toistuu taas :-D

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥