20.1.16

18 / 19 / 20

18 Sain vuoden 2014 jouluna siskoltani lahjaksi Leaderin raakasuklaantekopakkauksen, ja NYT JO innostuin suklaantekoon :-D Pakkauksessa oli kaikki aineet mukana eikä tarvinnut kuin vesihauteessa sulattaa kookosöljy, lisätä agavesiirappi sekä kuivat aineet, sekoittaa ja kaataa vuokiin. Joululahjaksi ystävältä saatu vampyyrihampaat-jääpalamuottikin pääsi nyt käyttöön. Töissä suklaat teki hyvin kauppansa aamukahvilla.

19 Kuurankukkia ekaa kertaa meidän ikkunoissa tänä talvena.

20 Pumpernikkelikin innostui aurinkoisesta säästä ja touhusi menemään. Yleesä hän päivisin vaan vetää kärsää mutta nyt sai kyytia kaikki heinähärvelit ja lelut. Sitten kävi supermegatuuri kun hain kameran ja kuvailin Pikkelsiä niin hänpä menikin piiiiiitkästä aikaa juomaan kupin sijaan vesipullosta! Kattokaa nyt tota kieltä! Vielä kun joskus saisin taltioitua Pumpernikkelin haukottelemassa. Kanit on meinaan aika hulvattomia kun ne haukottelee :-D

6 kommenttia:

 1. Voi ei mikä kieli! ihana!! <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :-D Onneksi oli just kamera käden ulottuvilla.

   Poista
 2. JES! Teit sitä suklaata! :D Ihania nuo vamppyyrihammasmuotit! Mä ehdin myös ikuistaa meidän partsilta tuollaisia jäähilekuvia, niitä sit tuli kuin tulikin meidänkin ikkunoihin. Kauan ehdin ihastella niitä muualta, kunnes älysin itsekin mennä tarkastamaan tilanteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vihdoin innostuin :-D Puraisevan hienot kerrassaan ;-D Meille tosiaan tuli vasta nyt hileitä ikkunaan kun olin niitä jo hartaasti odotellutkin :-)

   Poista
 3. Oijoi ja nam ja piti ihan vielä sanoa, että jo teinistä mielestäni pumpernikkeli on ollut maailman ihanin sana, se vaan on niin mielenkiintoinen ja jännä sana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raakasuklaa on kyllä namia.

   Pumpernikkeli on tosi hauska sana ja tykkään siitä, en ole ikinä sitä leivonnaista syönyt mutta se on kuulemma kuivaa ja ei mitenkään ihmeellistä :-D Luulin että tää oli ihan mun oma neronleimaus kun keksin Pumpernikkelin antaa nimeksi, mutta sitten sainkin myöhemmin kuulla että meillä kuulemma joskus kun olin lapsi niin oli kani nimeltään Pumpernikkeli ollut. En tätä yhtään muistanut mutta jotenkin se nimi oli jäänyt selvästi mieleen :-)

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥