24.1.16

21 / 22 / 23 / 24

21 Ostin Lidlistä ihanat tulppaanit meille. Toivoin että nää olis auennu vasta ystävänpäivän tienoilla mutta tänään oli jo yksi kukinto tupsahtanut esiin.

22 Perjantai-Pikkelsi♥

23 Teatteria ja ysäribileet paikallisessa diskoteekissa. Oli kyllä sellainen meininki että huh.. hulluja humalaisia koko lattia-ala täynnä.
24 Muistin viime kirjastovierailulla vihdoin lainata jonkun Palahniukin ja mukaan tarttui Invisible monsters. Tähän mennessä ollut ihan viihdyttävä.

6 kommenttia:

 1. Uuh ysäribileet, juu se aika on eletty ja silloin oikein urakalla biletetty, vanha ei enää jaksaisi. ;) Pikkelsi on maailman söpöin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Scooterit, Movetronit sun muut pauhas melekeen korvat irti :-D Siellä oli just sitä ikäluokkaa mitkä biletti ysikytluvulla ihan fiiliksissä joraamassa. Pyhpöh mikä vanha :-D

   Ei tohon pörröpalleroon kyllä kyllästy♥

   Poista
 2. Whiii, täällä kanssa yksi joka osti tänään tulppaaninsa Liidelistä, mutta arvaas mitä!? Nämä perkeleet päättivät tehdä sellaisen 90 asteen nuupahtamisen maata kohti :( Toinn nippu on sentään kunnossa, mutta plääh nyt silti! Ysäribileet kuulostivat hauskalta :D Itse vietin viikonloppua laivalla firman pirskeissä ja sieltä löytyi myös aika jupunutta sakkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lidlin kukat♥ Paitsi silloin jos ne nuupahtaa 90 asteisesti :-(

   Joo olihan ne :-D Ihmeteltiin miks täällä soi tällänen musa ja huomattiin juliste seinällä missä luki ysäribileet. Kaverit oli ihan liekeissä, minä en niinkään mutta tulihan sitä tanssilattiaa silti tampattua :-D Juu kaik ei handlaa tota juominkipuolta sillee järkevästi ;-)

   Poista
 3. Voi miten sievä pupu <3

  VastaaPoista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥