31.1.16

29 / 30 / 31

29 En kestä miten söpössä pikku kopassa nää luomuherkkusienet oli. Ihmettelin muuten sitäkin että näissä oli halvempi kilohinta kuin ei-luomusienissä?? Paistelin nämä pinaatin ja kerman kera illalliseksi.

30 Tilasin Cesarsilta CND:n kynsienhoitoaineen ja tämän Glisten & Glow - Wise Crackin' Carla -lakan. Vaaleanlilaa ja holoa, oih♥

31 Tilaamani mehulinko saapui toissapäivänä ja täällä on pistetty mehustaen! Hehkutusta tulossa lisää omassa postauksessaan... tässä mehussa oli pinaattia, lehtikaalia, appelsiini, golden-omena, kaksi porkkanaa, päärynä ja pala kurkkua. Ihan älyttömän hyvää.

4 kommenttia:

 1. Eeeeeeei, nymmä haluan taas mehulingon! Mä olen oikein pohtimalla pohtinut mihin nurkkaan tai kaappiin mä saisin sellaisen tungettua, lopputuloksetta tosin. Haluaisin kerätä metsästä erilaisia luonnon antimia ja kokeilla mehun seassa, muttakun se linko puuttuu :D Kauniin sävyinen lakka, mä olen itsekin alkanut tykästyä liilaan vieläkin enemmän sun ansiosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän toi viel jonkunverran tilaa mutta se mahtuu justjajust yhteen nurkkaukseen meillä mitä ei edes näe vasta kun keittiöön mennessä niin ei ihan hirveästi rumenna maisemaakaan :-D Toi on kyllä ihan mahtava vehje.

   Eikö ookki? Peitti yhdellä kerroksella(!) ja maksoi vain 8€. Hihii vaaleanlila rulaa :-D

   Poista
 2. Upeita kuvia! Noi sun kynnet on todella kauniin väriset! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää vai?? :-D No kiitoksia.

   Joo, oon töllänny näitä aika paljon viimesen parin päivän aikana ja ihastellu tota lakkaa... :-D Oli hyvä ostos!

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥