9.1.16

-30°C

Eilen aamulla herättyäni huomasin vastapäisen talon ikkunoissa hienon kajon auringonnoususta. Hetken harkittuani viitsinkö lähteä jäiseen ulkoilmaan, pukeuduin vauhdilla ja nappasin kameran mukaan.
Siinä valokuvauskirjassa minkä mainitsin tässä postauksessa, oli todella hyvä kuvaesimerkki siitä miten lyhyt polttoväli eli tässä kuvassa 24mm vääristää ihmisen kasvoja kasvattaen esim. nenää paljon isommaksi. Jotta kasvojen mittasuhteet säilyisivät kuvissa todenmukaisina niin muotokuvaukseen tulisi valita vähintään 85mm polttoväli ja on tärkeätä mennä pois läheltä kohdetta. Itse kun en omista teleskooppikäsiä ja halusin ikuistaa jäiset hiushaituvani niin pitää tyytyä pottuiseen nenään kuvassa :-DOli nättiä joten kannatti uhmata hyistä säätilaa :-)

4 kommenttia:

 1. No todellakin kannatti! Upeita kuvia jälleen! <3 Aurongonnousu/-laskukuvissa on mun mielestä taikaa :) Hahah, ihanat nuo haituvat, mutta mä keksin noista teleskooppikäsistä nyt idean; miten olisi selfietikku järkkäreille? :D Hahaha, voin kuvitella sen olevan jossain valjaissa kiinni, pitäisköhän tää nyt patentoida... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :'-) Jos ei olis ollu tsäänssi saada mahdollisesti kivoja kuvia, niin lämpöinen sisäilma olis kyllä voittanut... :-D Siinä järkkärin selfietikussa olis varmaan ranteennyrjäytysvaara aikamoinen kuin munkin kamera+objektiivi painaa varmaan yhteensä 1,5kg... ellei just jotku karseet valjaat missä olis kamera viritettynä kiinni tikun päässä mut ne olis kyllä varmaan nolommat kuin sukat sandaaleissa :'-D Anna mennä, miljoonat odottaa!

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia taas ♡ Ja toi meikki on myös ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sara♥ Kävin ostamassa sen Onticin mineraalimeikkipohjan mikä on ollut kyllä ihan paras. Ja silmissä sama meikki mikä aina -terveisin jumittaja :-D

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥