8.1.16

6 / 7 / 8

6 Jäätävän kylmää mutta kaunista.
7 Salamalla kikkailu jatkuu.. toivottavasti vuoden lopussa olen jo niin paljon kehittynyt sen parissa että voin naureskella näille ekoille yrityksille :-D Mulla kaikki kynnet päätti vuoronperään lohjeta vasemmasta kädestä niin sai vääntää kätensä ihme asentoon että sai otettua kuvan oikeasta kädestä. Tää on muuten ihan paras lakka, peittää yhdellä(!) kerroksella! Esittelinkin tämän silloin tässä postauksessa.
8 Laitoin vähän Color Maskia hoitoaineen joukkoon niin se aavistuksen antoi väriä noille vaaleammille suortuville. Kyllä näistä hiuksista vielä joskus tulee kunnon porkkanat. Tykkään näistä toisaalta kyllä nytkin.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen kuva on upea! Tykkään tuollaisesta sommittelusta hurjasti :) Toisaalta, mä olen muutenkkn eri seinien ystävä ja niitä tulee aika usein kuvailtuakin, hah :D Hiukset ovat herkullisen väriset <3 Itse värjäsin myös pari päivää sitten tukkaa melko samaan sävyyn ja tykkään kyllä itsekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo monena päivänä tsiigailin tota kyseistä kohdetta että tosta sais kivan kuvan kun on tuo punainen lautaseinä takana ja huurteiset oksat :-) Se on muuten välillä hauska kun pysähtyy miettimään jotain mitä kuvailekaan, vaikka että "joo-o tässä kuvailen varpaitani..." :-D Kiitos♥ Jossain vaiheessa meinasin kokeilla värjätä latvat laventelin värikseksi kun mulla olis vielä kaapissa vaalennusainettakin... jos niistä tulee ihan hirveät niin nehän voi sitten leikata pois :'-D

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥