13.1.16

ehostusrutiini

Olen todellakin jumahtanut tiettyyn meikkirutiiniin, mutta ei haittaa. En muutenkaan koe kovin eksoottisia ehostuksiani omakseni joten pysyttäydyn tässä hyväksi havaitussa kaavassa. Viimeksi taisin kokeilla tightlining-tekniikkaa. Tykkäsin kyllä, mutta se kajal mitä käytin ei oikein halunnut pysyä paikoillaan ja jos vaan löydän hyvän tuotteen tightliningiin niin otan sen ehdottomasti tähän rutiiniin mukaan.

Päivittäinen meikkini sisältää kevyen pohjan lähinnä vähentämään ihon punaisuutta, strobingia ja silmät 40-luvun tyyliin eli korostetaan lähinnä ripsiä ja yläluomia rajauksella. Huulilla käytän yleensä vain sävytettyä huulirasvaa tai joskus ollessani villillä päällä Lumenen Lip Sorbet-huulikiiltokynää.

Aluksi nenän alueelle jotain peittämään punaisuutta eli nykyään Ontic Mineralsin meikkipohjaa
 (mihin tutustuin täällä ja kävin nyt vihdoin pari viikkoa sitten ostamassa Bona Valeresta).


Poskipäille ja lähialueille satunnaisesti sutien korostuspuuteria. Käytössä tällä hetkellä H&M:n pinkinhehkuinen yksilö.
Lisään vielä tarkkuutta vaativiin paikkoihin kuten silmien sisänurkkaan ja amorinkaareen korostusta IsaDoran kynällä, mikä mätsää henkkamaukan korostuspuuteriin.


 Kulmiin Lumenen kulmakynää ja väritöntä kulmakarvageeliä jolla saa karvat ruotuun.
 Luomille UD:n pohjustajaa(minkä ostosta kerroinkin täällä), ja jotain luomiväriä, yleensä lemppariani eli IsaDoran violetinsävyistä glitteripuikkoa.

 Sitten rajaukset ikisuosikillani eli Rimmelin "vedenkestävällä" 
(sanoisin tätä enemmänkin ekstra- kuin vedenkestäväksi) nestemäisellä rajausvärillä.
 Ripsille väriä eli tällä hetkellä käytössä olevaa Maybellinen Lash Sensationalia. Tämä ripsiväri on ihan loistokamaa. Hyvä kampamainen harja mistä tykkään ja sopivan jämäkkä värimassa. Sitten joutuu yleensä vähän siistimään suttuja mitä onnistun aina saamaan rajausvaiheessa ja ripsiväriharjalla jonnekkin...


 Ripsivärin kuivuttua lisään ripsinauhojen palat silmien ulkonurkkiin. Paloissa ei ole merkillä niin väliä, mutta kokonaisissa irtoripsissä ultimatelempparit on Ardellin Invisibands-ripset. Muutkin kelpaa kyllä kunhan niissä on vähän noitten Invisibandsien tyylinen tekniikka, sillä sellaiset on kaikkein mukavimmat käyttää. Muita hyviä merkkejä on mm. Kiss, Eyelure, Depend, Red Cherry, Grimas... Ripsiliimana ikisuosikki eli DUO mustana.


Tässä vielä ennen ja jälkeen irtoripsinauhapalojen: Sitten sipaisu poskipunaa. Löysin H&M:n alenurkasta 1€:lla tämän ainokaisen omistamani punan mikä on mielestäni ihan passeli. Poskipunan merkillä ei ole mulle niin väliä kunhan tekee tehtävänsä. Tämä sävy on aikalailla sellainen mikä mulla luonnostaankin rusottaa poskilla.


 Vielä loppusilaukseksi hitunen puuteria otsalle. Nenälle en sudi puuteria sillä mineraalipohjan päälle en koe sitä enää tarvitsevani. En edes omistanut mitään puuteria vuosiin siihen asti kunnes tilasin Dermosililtä syksyllä tämän ~7€:n hohdepuuterin, mikä on mun mielestä lähinnä "hohde"puuteri sillä tästä saa suurennuslasin kanssa etsiä sitä hohdetta. Joten käytän tätä nyt ihan normipuuterina. Söpöthän nämä Guerlainin "meteoriitteja" matkivat kuulat kyllä ovat.


 Ja tässäpä tämä lopputulos, tadaa:


Tässä vielä kaikki käytetyt tuotteet:


Olipa outoa meikata ja kuvailla välissä. Olin varma että mulla on seuraavana päivänä polvet mustelmilla kun ihme asennoissa pyörin kameran luona lattialla. Kun molemmat kädet oli kuvissa nii piti painaa varpaalla kaukolaukaisinta ja siinä on vähän kosketushäiriötä niin joutui kikkailemaan että sai ylipäätään otettua kuvan. Olin toinen polvi maassa, toinen jalka koukussa sen varpaan painaessa laukaisinta ja vielä samalla yritin kattoa kuvan rajausta ja missä on tarkennus :-D

Meikkaus on kyllä niin kivaa♥

2 kommenttia:

  1. Kauniin luonnollinen perusmeikki, tykkään! :) Vitsit kun tuo UD:n primeri vilkkuu kaikkialla, pitää kohta itsekin käydä nappaamassa Sokokselta yksi omaan meikkipussiin :P Tightliningiin kannattaa käyttää ihan perus kajaalia, itse laitan silmän puoliksi kiinni ja vetelen kynällä hellästi silmän alta :) Se on kyllä hyvä kikka jota tulee käytettyä päivittäin ja ero on kyllä huikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :-) Tossa UD:ssä on vaan ihan mölö toi 'doe foot'-applikaattori mikä pidemmän päälle ei ole kovin hygieeninen. Siinä oli joskus ihan tuubi mutta sitten ne muutti sen tollaiseksi. Se peruskajal mikä mulla oli ei vaan halunnu pysyä paikoillaan vaan siirtyi alaluomen vesirajaan niin ei hyvä :-D Tightliningilla saa kyllä kivan lopputuloksen aikaiseksi :-)

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥