1.1.16

tavoitteet vuodelle 2016

Kuten viimevuoden alussa mainitsinkin aloittaessani ensimmäistä 365-haastettani, niin uudenvuoden lupauksia tai ämpärilistoja en harrasta mutta haasteita ja tavoitteita niidenkin edestä! Sain eräs päivä neronleimauksen että koska olen tehnyt aiemmin sesonkeja varten kesälistan ja talvilistan niin voisinkin tehdä samalla idealla listan koko vuodelle!✴Opettele käyttämään salamaa -En ole koskaan oikein päässyt sinuiksi salaman kanssa, ja tänä vuonna aionkin masteroida sen taidon!
✴Kokeile joka kuukausi jokin uusi resepti -Olisi kiva kokkailla ja leipoa enemmän jotain uutta. Olen vähän sellainen vanhassa jumittaja. Muutenkin tullut hävettävän vähän leivottua vuoden aikana.
✴Maalaa taulu -Olen ärsyyntynyt itseeni kun olen lähestulkoon hylännyt maalaamisen mutta nyt aion taas tarttua suteihin! Iso tai pieni taulu, kunhan edes jokin taulu.
✴Piirrä enemmän! Vähintään joka viikko -Piirrustustakin olen harrastanut ihan liian vähän, joten nyt on aika tehdä asialle jotain. Todellakin.
✴365-haaste & kuukauden loppuneet -Teen siis tänä vuonna taas 365-haastetta blogissa ja alan uuden postaussarjan eli kuukausittain teen koosteen kuukauden aikana loppuneista kosmetiikkatuotteista. Ensimmäinen purnukkapostaus tulee siis helmikuun alussa!
✴Enemmän asukuvia blogiin eli vähintään 1 /kk -Asukuvia olisi kiva kuvata enemmän, mutta koska olen vaativa kuvien suhteen ja en kehtaisi mennä mihinkään ihmisten nähtäville kuvaamaan itseäni niin niitä on ollut aika harvoin. Yritän nyt tänä vuonna kuitenkin kuvata edes yhdet kuukaudessa.
✴Opiskele ranskaa -Oui! Edelleen jatkan ranskanopiskelua, mutta tavoitteena nyt säännöllisemmin. Voisin ehkä kyllä mennä kurssillekin.
✴Matkusta enemmän -Viime vuonna tuli käytyä liian vähän sisaruksilla kylässä ja olisikin kiva käydä heillä useammin.
✴Lue 1 kirja per kuukausi -Itselle uusi tai vanha kirja, kunhan vain joku kirja.

Laittakee kommenttilootaan linkkiä jos olette tehneet blogiinne lupaus-/haaste-/ämpärilistan niin käyn mielelläni kurkkaamassa :-)

 Ihanaa uuttavuotta kaikille♥

2 kommenttia:

  1. Salamaa pitäisi minunkin opetella käyttämään ja muutenkin perehtyä paremmin valokuvauksen saloihin! Tsemppiä pyrkimyksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysinkin jo aikaisemmin pari hyvää tutoriaalia noihin salamahommiin niin pääsee heti harjoittelemaan :-) Kiitoksia!

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥