18.1.16

vaaleanliilaa ja lumileopardia

Kerroinkin eilisessä kolmekuusviis-postauksessa että käytiin jäätymässä kävelyllä ja pyysin samalla mussua ottamaan muutamat kuvat. Esittelin aiemmin jo tuon takin täällä, mutta jäi silloin harmittamaan että ei ollut kameraa mukana jotta olisi saanut parempilaatuiset kuvat. Nytpä oli ja vähän enemmän luntakin kun edelliskerralla :-)
Pipon löysin silloin jonkunaikaa sitten Pelastusarmeijalta 2€:lla ja se on ollutkin kovassa käytössä. Lampaanvilla-angora-sekoitus lämmittää kovillakin pakkasilla hyvin. Työkaveri sanoi lumileopardi, kun kysyin että mikä tästä tulee mieleen niin tämä on nyt sitten Virallisesti lumileopardipipo.

Käytiin kävelyreissullamme kaupassa niin selässä keikkui tietty taas kånken. Käytän sitä lähestulkoon joka päivä, joten on kyllä ollut loisto-ostos. Raksin siitä silloin irti sen oman kettumerkin ja laitoin tilalle tekemäni heijastimen.

Takkikin on ollut muuten hyvä, mutta tästä menee vähän turhan hyvin tuuli läpi. Meinasin myös jos jossainvaiheessa vaihdattaisin ompelijalla tämän sisävuoren polyesterista johonkin kivempaan materiaaliin niin saisi samalla ehkä vähän enemmän sitä tuulenkestävyyttäkin.


Pipo - Seppälä | Huivi - ikivanha | Reppu - Fjällraven | Takki - Topshop | Heijastin❋ | Lapaset❋
Housut - Finnkarelia❋ | Kengät - Desirée

✦alennusmyynnistä / ❋kirpputorilta
Sitten vielä ehdottomasti paras otos:
:'-D

2 kommenttia:

 1. Hahaha ihana tuo viimeinen kuva! :D Takki on kyllä superupea! Mulla on pieni heikkous pastellinvärisiin takkeihin ja uusi on jo matkalla, tosin se on vaan perinteinen vaaleanbeige, mutta pastellinen silti! :P Vähän jäi harmittamaan alemyyntien aikaan viime vuoden puolella, kun bongasin kaupassa kauniin pastellinturkoosin villatakin, mutta jätin sen sitten sinne rekkiin. Kauniita kuvia susta ja tuo pipo on söppänä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vähän irviä miehelle kun se ei lopettanut kuvaamista vaikka sanoin että nää riittää jo :-D Takki on kyllä paras alennusmyyntilöytö naismuistiin♥ Voisin kyllä ostaa toisenkin pastellitakin mutta oon vissiin niin vaativa mallin ja materiaalien suhteen että tosi harvoin edes täysihintaisena löydän mitään mieluista :-( Tämä oli siis lottovoiton veroinen takkilöytö :-D Höh, se on kurjaa kun jää sitten joku mietityttämään. Mulla on jäänyt mieleen yksi talvitakki Kontista mikä oli ihan superhieno, mutta se oli kallis ja sitä olisi pitänyt käydä pienennyttämässä sopivan kokoiseksi niin jätin silloin rekkiin, mutta aina välillä kaduttaa. Tosin myyntihinta + ompelijan taksa olisivat olleet aika kallis paukku.

   Kiitos♥ Onneksi mies jaksaa kuvailla kun pyydän :-)

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥