9.2.16

37 / 38 / 39 / 40

37 Sanajahti on täysin kuppanen verrattuna tähän Wordbaseen! Siskontytön kanssa kova matsi menossa. Mulla (sipsilover) näyttää muuten menevän tosi hyvin kuvanottohetkellä :'-D En nyt kyl muista oliko toi peli alussa vai ei...

38 Piirtelin ruusuja kun meinasin näistä tehdä ystävänpäiväkortit.

39 Lidlin pakastealtaasta kausittain löytyvät makaruunssit on yllättävän hyviä.

40 Teinkin sitten ystävänpäiväkortit yhestä toisesta piirrustuksesta. Näiden ylikirkkaat värit mitkä sai aikaan silmissä vilinää ei nyt tässä ruudulla toistu ihan niin ärtsyinä. Piti oikeesti kun leikkas näitä oikein kokoseks tulostusarkilta niin välillä siirtää katsetta muualle :-D Tälläseen harmaaseen helmikuun säähän tottuneille silmille oli liiankin shokeeraavaa näin äkkiseltään tälläinen väripläjäys.

6 kommenttia:

 1. Nuo Lidlin Macoronit ovat turmiollisen hyviä. <3 Ihania kuvia taas kerran ja tuosta sanapelistä olen ihan pihalla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, ihmeen hyviä! Varsinkin tossa setissä oli tosi hyvät maut. Kiitos paljon Tiia♥ Varo vaan jos kokeilet joskus, toi on aika koukuttava :-)

   Poista
 2. Wordbase on kyllä sellainen hermojariistävä peli että ei mitään rajaa :D Meikä vannoo kyllä sanajahdin nimeen vaikkei sekään aina ihan looginen ole. Ihania piirroksia taas ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, enemmän mulla menee hermot sanajahtiin kun tuohon :-D Kiitos!♥

   Poista
 3. Mie latasin joskus Sanajahdin ja miulla meni oikeesti siihen hermo _päivässä_. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli kyllä aika paljon sellaisia sanoja mitkä ei nyt ihan suomea mun mielestä ole.. :-D Toi WB ei ehkä oon ihan niin hermojaraastava. Koukuttava kylläkin ;-)

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥