1.2.16

resepti, kirja & suttuja / tammikuu

Kuluvan vuoden tavoitelistan mukaisesti tammikuussa kokeilin jotakin uutta reseptiä, luin kirjan ja piirtelin.


Tein ekaa kertaa raakasuklaata itse, tosin tässä paketissa oli kaikki valmiina niin ei tarvinnut muuta kuin sulattaa, sekoittaa & kaataa muotteihin. Tämä oli Leaderin paketti, ja maku oli näissä kyllä kohdallaan.
Kirjastosta lähdin alunperin hakemaan Eeva Kilven evakkokirjoja eli Talvisodan aika, Välirauha ja Jatkosodan aika mutta niitä ei ollut saatavilla niin nappasin mukaani Kukkivan maan rannat-teoksen. Tämä kirja vähän ärsytti. Kirjoitustyyli oli sellainen missä lukija aina välillä päästettiin mukaan ja juuri kun jotain jännää alkoi tapahtua niin kohtaus loppui ja seuraava kappale alkoi ihan jostain muualta. Ja kaikki henkilöhahmotkin jotenkin ärsytti, haha. No, tulipahan luettua mutta tämä vähän latisti innostusta tuota trilogian lukua kohtaan... olin muuten sen verran töllö että unohdin ottaa kuvan tästä kirjasta :-D Joudutta nyt sitten tyytymähän tähän ultimaattisen hienoon kuvituskuvaan.
Täytyy myöntää murheellisena että piirrustus, eli se mielestäni tärkein juttu jäi vähän nyt kaikkien muiden asioiden jalkoihin. Yritän nyt tästä edespäin priorisoida taidehörhöilyn. Edes muutamia juttuja kuukauden aikana kuitenkin tein, vaikkakin nopeita suttuja. Jaan doodlingit yleensä myös instagram-tililleni.

6 kommenttia:

 1. Oi, mistä ostit tuon raakasuklaapaketin & millasta oli? Mun toistaiseksi maistamat on kaikki ollut sairaan kitkeriä ja oonkin kehittänyt pienet antipatiat ja ennakkoluulot noita kohtaan, haluaisin testata jotain vielä kerran ennen viimeistä tuomiota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ton siskoltani joululahjaksi ja se on siis Leaderin :-) Olen nähnyt noita muistaakseni ihan jossain Citymarketinkin hyllyillä. Heh toi ei kyllä ollu yhtään kitkerää onneks :-D Tossa seoksessa oli myös mukana mantelirouhetta ja goji-marjoja. Hyvä ettet oo vielä luovuttanu etsinnöissä :-)

   Poista
 2. Ää, ihania piirroksia! Itse en ole piirrellyt niin pitkään aikaan, mutta asiaan tulee onneksi DIY-projektin ansiosta muutosta ;) Nuo torahampaat ovat niin veikeät! Pitää itsekin tehdä seuraavat raakasuklaat joihinkin hauskoihin muotteihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) En mäkään sen kummemmin, sen takia otinkin nyt ihan asiakseni piirtää enemmän kun se on kuitenkin mulle tärkeä juttu ja sellainen jota haluaisin kehittää. Se jotenkin antaa niin paljon. Hyvähyvä, innolla ootan mitä diy-juttuja oot keksinyt ;-D Jep, noi on aika kivat. Pitää muistaa kaveria kiitellä uudestaan kun osti noin kivan joululahjan :-)

   Poista
 3. Hei jee, pitääkin laittaa toi siun instagram-tili seuraukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, mahdollisesti 3. seuraaja! :'-D Lupaan päivitellä sitä satunnaisen epäsatunnaisesti.

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥