15.2.16

ruusuiset ystävänpäiväkortit

Tänä vuonna innostuin tehtailemaan ja lähettämään ystävänpäiväkortteja, ja nyt kun ne kaikki on (toivottavasti) jo postin kuljettamina perillä niin esittelen tämän tarkemmin teillekkin. Täällä aiemmin jo vähän kerroinkin näistä.

Piirsin ensin tusseilla yhden ruusun ja kirjoitin tuon tekstin, jonka jälkeen skannasin ne. Photoshopissa sitten tein A6-kokoisen pohjan mihin aloin mallailemaan ruusua ja lopulta ne järjestyivät arkille noin. Pohjaväriksi valitsin jonkun kivasti pinkin ja vihreän kanssa yhteensopivan eli tässä tapauksessa sinisen. Tein tästä kuvatiedoston, vein sen taitto-ohjelmaan jossa asemoin kortteja 8kpl A3-arkille ja tulostin paksulle paperille, leikkasin A6-kokoiseksi ja valmis!Iskeekö ärtsynvärinen ruusuinen kortti vai särkeekö jo silmiä?

10 kommenttia:

 1. Oi miten nättejä! Tänä päivänä on upeaa jos saa kortin ja vielä itsetehdyn. <3 Mukavaa uutta viikkoa Emmi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Niinpä, ihan erityisen spesiaalia jos postiluukusta tipahtaa kortti oli se sitten joulu, pääsiäinen tai mikä tahansa merkkipäivä. Samoin sulle Tiia!♥

   Poista
 2. No todellakin iskee! Aivan ihanat ruusukortit! :) Itsekin väsäilin muksujen kanssa kerhossa ystävänpäiväkortteja Tigeristä löytämälleni kaksipuoliselle kartongille. Pakko vielä kehua, että ainakin omaan silmään pinkin ja sinisen kontrasti on kaunis! :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla! :-) Oi, muksujen kanssa väsäily kuulostaa kivalta. Tigeristä löytyy kyllä kaikkea :-D Noista väreistä tuli vähän ärjymmät tulostettuna kun meinasin mutta se oli onnekas vahinko kyllä kun tykkäsin sit siitä enemmän kuin miltä noi ruudulla näytti :-) Samoin Sofia!

   Poista
 3. Just sopivan ärtsyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :-D Saa ainakin silmiin vilinää kun näitä kattoo.

   Poista
 4. Todella ihananväriset kortit, tosiaankin iskee ja musta värejä saa ja pitääkin käyttää! (Y)

  VastaaPoista
 5. Iiiihanat kortit, sä oot tosi taitava ♡

  VastaaPoista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥