21.3.16

heihei talvi

Muistatteko vielä tämän? Nyt kevään koittaessa olisi aika vähän tutkailla että mitkä kohdat Talvilistasta tuli tehtyä ja mitkä jäivät loskan jalkoihin.❄ Hanki mahdollisimman monta hyasinttia! -Montakohan hamstrasin yhteensä, varmaan jonkun 15kpl :-D Että kyllä toteutui ainakin tämä kohta.
❄ Käy kuvaamassa metsässä lumisena päivänä -En muista että sellaista oikein lumista päivää auringon paistaessa olisi ollut mutta tälläisenä vähälumisena aamuna ainakin kävin.
❄ Leivo joku jouluinen herkku -En tiedä lasketaanko piparirahkaa leipomikseksi mutta jos tämän kerran lasketaan niin sitten check!
❄ Kuvaa talvinen auringonlasku -Näitä oli niinkin usein että olin ihan iloisesti yllättynyt. Esimerkiksi tämä, tämä ja tämä!
❄ Ota kuvia raketeista -Jea beibi, otin, jäin koukkuun niiden kuvaamiseen ja odotan jo koska pääsen seuraavan kerran kuvaamaan niitä.
❄ Kuvaa talvinen asu -Täältä löytyypi kuvat pakkaspäivän vetimistä!
❄ Käy joulumyyjäisissä -Kävin kaksissakin! Muotoiluinstituutin myyjäisistä en ostanut muuta kuin kanelimanteleita mutta kaupunginteatterin myyjäisistä ostin muotsikalla ihailemani hartsikaulakorun ja myin kahta vaille kaikki omatekemäni heijastimet.
❄ Juo kupillinen kuumaa kaakaota -Tästä jännittävästä tapahtumasta en ottanut kuvaa mutta join kaakaota KAKSIKIN kertaa! Kääk!

Talvi on ohi(on se!) ja kohta voi alkaa kuuntelemaan Aikakoneen Keltaista. Ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥