18.4.16

kaksi ranskalaista

Siitä on vuosia kun olen viimeksi ostanut hajuvettä, ja nyt kun viikonlopun aikana hankin kaksikin eri tuoksua niin ajattelin ihan postauksen verran kertoa tästä kertakaikkisesta shoppaushulluudesta.

L'Occitanen joulukalenterin 24. luukusta paljastui minipullo Pivoine Flora EdT-tuoksua, mihin ihastuin heti ensinuuhkaisulla ja olenkin sitä käyttänyt säästeliäästi peläten päivää kun viimeinenkin pisara pullosta katoaa. Täysikokoisen hankinta oli siis tarpeen, ja kun lokkitanelta sopivasti tuli sähköpostia että tilatessaan 70€:lla saa kokoelman matkakokoisia pioni-sarjan tuotteita niin ajankohta tilaukselle oli otollinen. Pivoine Flora Eau de Toilette tuoksuu nimensä mukaisesti pionille ja ruusulle, sisältäen myös valkoista myskiä, bergamottia, greippiä ja santelipuuta. Tykkään tämän pehmeästä tuoksusta kovin, sillä tämä ei hyökkää nenälle aggressiivisesti vaan leijuu ilmassa lempeänä. Ei ehkä kovin monivivahteinen mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana.Toinen tuoksu löytyi kun kävin perjantaina harrastamassa yhtä lempipuuhistani eli kaupoissa haahuilua ja haaveilua päätyen taas kerran Sokokselle. Siellä alelaarilla nuuskutellessa eri tuoksuja katseeni osui Guerlainin La Petite Robe Noire Eau Fraîcheen. Hajuveden pullostahan voi (yrittää) päätellä vähän että millainen tuoksu on kyseessä ja ajattelin vihertävän kirkkaan pullon nähdessäni että "No jaa.. ei kyllä varmana mun tyylinen..." mutta päätinpä kuitenkin suihkaista testisuikaleelle. Yllätin kuitenkin itseni ja tykkäsin tuoksusta kovasti, mutta jätin sen vielä kauppaan skeptisenä siitä olisiko tuoksu kuitenkaan 'minua' ottaen kuitenkin tuoksutetun paperisuikaleen mukaani. Nuuhkittuani sitä koko illan ja seuraavan päivänkin kävin sitten sunnuntaina kertakaikkisen addiktoituneena tuoksuun ostamassa pullon itselleni mukavaan -30% hintaan. Hädintuskin maltoin odottaa aamuun että saan laittaa sitä ja olen tässä vähän väliä koko päivän nuuskinut itseäni :-D Haistan tässä itse selkeimmin pistaasin ja mantelin. Eau Fraîchesta tulee mulle mielikuvat jostain ihanasta vaaleanvihreästä herkusta ja tunnen olevani vähintään joku ihana italialainen leidi kesäkuumalla ostamassa gelatoa torilta... vaikkakin Guerlain on le ranskalainen mutta unohdetaan se nyt tämän visualisoinnin yhteydessä. Fragrantica kertoo pohjatuoksun sisältävän lisäksi tonkapapua, patsulia, valkoista myskiä ja vaniljaa. Ehkäpä sieltä löytyykin syy tykästymiseeni sillä kaikista omistamistani tuoksuista paitsi Pivoine Florasta löytyy vaniljaa, siinä taasen on ruusua mikä on toinen tuoksusuosikkini. Olen kyllä jotenkin niin totaalisen innoissani tästä Fraîchesta, miten voikin joku tuoksu tehdä ihmisen näin iloiseksi? :-D No, hulluilla halvat huvit vai miten se meni...


Nytpähän ei sitten tarvitse taas muutamaan vuoteen ostella tuoksuja.. paitsi tietenkin jos joku vastustamattoman ihana yksilö jostain sattuu eteen niin senhän sitten kyllä tietenkin tarvitsee... ;-)

2 kommenttia:

  1. Minipullot on ihan älyttömän söpöjä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on. Mikäköhän kaikessa minikokoisessa aina aiheuttaa sellaisia "aaaawwwws"-tuntemuksia? :-D Olisin mieluummin kyllä kuvaillut sitä isoa pulloa tähän postaukseen mutta lokkitanella kupeksitaan lähetyksen kanssa enkä malttanut siirtää tätä postausta myöhemmäksi.

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥