20.5.16

136 / 137 / 138 / 139 / 140

136 Tosi hyvää (ja kallista) Fazerin paistopisteen riista-focacciaa.
137 Lappeenrannan kaupunginteatterilla oli hieno seinäpinta lippukassan luona. Olin katsomassa siellä Iso paha susi-lastennäytelmää mikä nauratti mua niin että kyyneleet valui. Olin totaalisen inessä siinä esityksessä :-D
138 Tämä, ja seuraavakin viikko menee muuttoa järkkäillessä eli siivotessa ja pakatessa. Miten nääkin sulat pakkaa?? Tarvis sellaisen pahviputken missä voi kuljettaa julisteita.
139 1€:n kurppatorilöytö. Oikein kauniit iridescent-helmet lasista.
140 Nyt tarvii kerrankin kehua Lahden kaupunkia, oli meinaan aivan hurmaavat tulppaanit laitettu kaupungintalon puistoon.

2 kommenttia:

 1. Oooooeeeääää, focacciaaaaa! Mä unohdinkin kuinka paljon mä rakasta feta-oliivifocacciaa, pitäisi yrittää varmaan joskus tehdä sellaista itsekin jos siitä vaan vegaanisen saa :D Ja noi sulat saa varmaan hyvin kahden pahvin väliin? Ei menetä ainakaan muotoaan :) Tsemppiä muuttopakkailuun, se on kyllä rasittavaa puuhaa :D PS. Hörähdin ehkä ääneen kurpparilöydölle, helmet ovat ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, fokatsia on hyvvöö♥ Sulille löysin töistä sellasen jykevän pahviputken mihin ajattelin ne törkätä :-) Joo onhan se mutta toisaalta ihanaa kun saa surutta heittää kaiken mitä ei halua niin lahjoitukseen. Tein viimekesänä suursiivouksen missä kävin läpi joka ikisen tavarani mutta silti nyt karsin varmaan viidesosan vaatteista ja kodintavarasta saman verran.
   Heheh :-D Kiitos, ne on kyllä. Voipi olla että teen noista kyllä ehkä mieluummin rannekorun...

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥