4.5.16

kuukauden loppuneet / huhtikuu


Lumene Bright Touch puhdistusvaahto
Toistan tammikuisen arvioni: Luottotuotteeni. Hyvä hinta-laatu-suhde, tekee minkä lupaa eikä jätä iholle liian kiristävän puhdasta tunnetta. Uusi puteli tätä putsaria jo käytössä.

Jean Paul Gaultier Classique suihkugeeli
Sain tämän pikkujoulujen vaihtarikasasta ja nyt vasta kulutin loppuun :-D Taisin joskus aikaisemminkin mainita jotain äärimmäisen hitaasta suihkutuotteiden kulutustahdista... tuoksu tässä ei ollut ihan täysin mieleiseni niin en ostaisi.

L'Occitane ruusukäsirasva
Suht tuhdin koostumuksen omaava kivantuoksuinen ja hyvin kosteuttava käsrasva. Mun makuun vähän tuhti päivärasvaksi mutta taas liian kepeä yörasvaksi. Käytin tätä silloin kun hetkeksi jumituin koneelle eikä tarvinnut alkaa mitään hiiren liikuttelua kummempaa hetkeen tekemään. Tämän ruusuntuoksu tosin hurmasi niin että voisin ostaa täysikokoisenkin vaikka ei-talviaikaiseksi yökäsivoiteeksi.

Dermosil mandariini suihkugeeli
En ole kyllä näin vähän tuotetta sisältävää vartalolle tarkoitettua testeriä ennen nähnytkään :-D No, kyllähän tästä just ja just riitti että pääs vähän testaamaan.. tuoksu oli ainakin huumaava mutta vaikea sanoa noin muuten tästä mitään äärimmäisen vähän tuotemäärän takia. En ostaisi siksi kun löytyy niitä ihanempiakin suihkutököttejä.

Lancôme Advanced Génifique seerumi
Näitähän käytin silloin helmikuussa useamman myös. Teki mieli saada jotain vaihtelua seerumeihin niin nappasin näitä käyttöön testerikasasta. Ihan okei edelleen, ei kuitenkaan mitään ihastuksen huokauksia aiheuta niin en ostaisi.

Lancôme Renergie Multilift kasvovoide
Reissukäytössä yövoiteena. Vähän jotenkin äkläkkä tuoksu. Parin illan käyttökokemuksen perusteella muuten ihan ok. Ei kuitenkaan hurmannut mitenkään sen kummemmin niin en ostaisi täysikokoista.

L'Occitane öljymeikinpoistoaine
Edelleen ihan kiva. Käytin tämän reissussa. Voisin ostaa täysikokoisenkin.Herbina Sensitive hiuslakka
Luottolakkani. Sopivasti pitoa ja kestävyyttä mun tarpeisiin. Ja hajusteeton mikä on todellakin iso plussa, mun mielestä kun hiuslakat kaikki tuoksuu aina äklöiltä. Ostin jo uuden tuotteen Sokoksen 3+1 päivien tarjouksesta loppuneen tilalle.

Batiste Heavenly Volume kuivashampoo
Edelleen hyvä. Ainoa parannus mitä tähän keksisi, olisi tuoksuttomuus. Uusi jo otettu käyttöön ja kaapissa odottelee toinen 3+1 päiviltä ostettu.

Mavala kynsilakanpoistoaine
Oli tosiaan niin hellävarainen että tällä sai hinkuttaa ihan huolella lakkoja pois. Vähän ärsy döfä myös. Muuten hyvä mutta meni hermo tosiaan kun ei tällä kovin helposti lakat lähteneet. En ostaisi uudelleen. Mavalan sitä perus asetonillista poistajaa on nyt pullo käytössä ja se on toimivaa.

Seche Vite pikakuivattava kynsien päällyslakka
Tämä pullo ahkerasta käytöstä huolimatta kesti todella pitkään käyttää tyhjäksi. Ainakin pari vuotta, mikä on kyllä suoranainen ihme sillä kynsiä tulee kuitenkin pari kertaa viikossa lakkailtua. Lopussa tämä alkoi kyllä olla aika jankkiintunutta ja työlästä levittää. Muuten tästä en löydä mitään moitittavaa. Uusi jo ostettu ja korkattu, sattuipa vielä löytymään tarjoushintaankin Kicksistä.

Maybelline Lash Sensational ripsiväri
Edelleen ihan huippuhyvä ripsari, mitä on jo uusi käytössä ja pari jemmassa kun sattui tarjouksesta löytymään taas.

+ tämä:

L'Oreal Casting Créme Gloss kevythiusväri
Samaa mieltä edelleen kuin edellisinä kuukausinakin. Hyvä, loistava, sopivansävyinen, blaa. Ostaisin uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥