5.6.16

145 - 156

Apua, mikä kamala satsi 365-kuvia kerääntynyt yhteen postaukseen. Muuttaminen on rankkaa voin kertoa...

145 Ihana kukkaloisto.
146 Kävin ekaa kertaa Lahden upseerikerholla, oli muuten aika ihana paikka!

147 Siivoillessa sitä löytää kaikenlaista jännää, mm. tälläisen merenneidon linnan mikä oli joskus yks rakkaimmista leluista :-D

148 Muuton yksi mölöimmistä puolista: joutuu leikkaamaan kynnet nysiksi tai ne lohkeaa jossainvaiheessa itsekseen. Nimim. kokemusta on

149 Kai tätäkin voi saavutukseksi sanoa kun onnistuu kasvattamaan inkivääriinsä juuret :'-D

150 Muutto onneksi sujui sutjakasti kiitos tarmokkaiden muuttoapureiden. Oma sänky ja Pumpernikkelin asuijaimisto paikalleen niin niillä pärjää hetken.

151 Palaverissa kahvila Karinrannassa, mikä on muuten ehdottomasti Lahden parhaimmistoa kahviloiden osalta. Kupissa kapputsiinoa mikä on kahvisinta kahvia mitä suostun juomaan. Normikahvista en tykkää.

152 Tykkään ihan älyttömästi tästä ikkunasta näkyvästä maisemasta ja istuskellessani tässä koneen äärellä sängyllä unohdun välillä tuijottelemaan ikkunasta.

153 Nyt tää näyttää jo mun kodilta kun on iso läjä minitomaatteja odottamassa syömistä. Olen tomaattinarkkari meinaan. Kahteen päivään en syönyt yhtään tomskua kun en jaksanut käydä muuton jälkeen kaupassa niin tuli jo vieroitusoireita. Henkisiä ehkä mut enivei.

154 Konttorirottien virkistysiltapäivällä Vääksyssä. Löysin vaikka mitä kivaa, ja Lauran kaupassa oli tälläinen pöytä-kattokruunu mihin ihastuin ikihyviksi. Oikeesti jos keksin hyvän sijoituspaikan tälle niin käyn ostamassa :-D Maksoi mitä maksoi, tää on vaan niin äärettömän pähee!

155 Otan kaiken irti siitä kun nyt taas tähän vuodenaikaan jo tarkenen hengailla kotona pelkässä aamutakissa.
156 Onneksi olen kaikkien korvat paasannut kuuroiksi siitä että rakastan vaaleanlilaa niin kukatkin saa oikean värisinä♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥