28.7.16

205 / 206 / 207 / 208 / 209

205 Viialaan suuntautuneen miniloman kohokohta; Shanghain peluu! Mahtava peli & tietty peliseurakin ihan parhainta bestiä♥
206 Älyttömän hyvää ruusujäätelöä Tampereen Minetissä! Ensimmäinen kerta muuten kun söin ruusujäätelöä. Ruusujäätelö.

207 On se ihana kun kotona on tälläinen karvapötkylä mun seurana♥ Tässä se rötvää mun nöräyspisteen välittömässä läheisyydessä.

208 Taas tuli kukkia pomolta, nyt tosin eri pomolta kuin viime kerralla. Olin pyörällä töissä niin näiden kuljetus kotiin tietty luonnistui tuon kätevän kopan kanssa niin että ohjaustangolle vaan roikkumaan :-D Tunsin itseni äärimmäisen hienoksi friiduksi kukkakoppani kanssa. Ja maastopyöräni.
209 Totaalinen heräteostos. Kiertelin Sokosta Frantsilan pihkavoiteen toivossa, mutta sitä löytämättä ajattelin kun täällä nyt kerran olen-mentaliteetilla katsastaa myös poistolaarin. Ja kappas, siellä ollessa katse osui tähän äärisöpöön rasiaan jotenkuinkin näin:"Oi mikä toi on, ihana! Mitäs tässä on sisällä... ai luomivärejä! Ihanat värit! Tää on niin söpö! Ja miinus viiskyt prossaa! Tarvinksmätän? Tarvin. Okei. Mut tarvinks oikeesti? Noemmätiiä, mut mä haluun tän. Mukaan." ja sit olin 29,95€ köyhempi, mutta 9 ihanaa väriä ja yhtä supersuloista peltirasiaa rikkaampi. Näitä voi itseasiassa käyttää koko kasvoille eikä vain luomille kerrotaan takapuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥