23.7.16

paras nakulakka

Kyllä, kertakaikkisen paras! Taannoin kun muu seurue meni Tuulosessa syömään, niin minäpä hilpaisin Tokmannille suunnitelmana ostaa tarraharja ja no ehkä vähän myös Essence-hyllyillä käydä tutkailemassa josko siellä sattuis olemaan jotain kivaa. Ja satuinpahan bongaamaan kivannäköisen nudelakan huimaavaan 2€:n hintaan. Ja kyllä oli hyvä ostos! Peittää täysin kahdella kerroksella, ja sopii just eikä melkein mun ihonsävyyn. Se ei meinaan ole mikään itsestäänselvyys kun mulla on aika punakka iho niin jotkut sävyt ei sovi yhtään mun kynsille. Esimerkiksi persikkaiset sävyt saa ihon näyttämään ihan ihmeellisen harmahtavalta, ei hyvä.

Tämän ihanuuden nimi on Engaged, ja se kuivuu satiinipintaiseksi mutta kun minä en niin siitä satiinipinnasta välitä niin tästä saa ihan 'normaalin' kiiltävän päällyslakan avulla.

Sen jälkeen kun tämän ostin olen tainnut kerran lakata jollain muulla värillä, muutoin pelkästään tällä mutta vähän vaihtelevin koristeluin. Tässä kyseisessä lakkauksessa olen näiden seuraksi sutinut Essencen The Glass Slipper-lakkaa.
Mitäs sanotte?
Olen muuten iloinen että kynnetkin alkavat (vihdoin) olla siinä mitassa taas mistä tykkään, tuntuu että hurjan hitaasti ne kasvoivat nysistä nykyiseen mittaansa. En kyllä tuntenut oloani yhtään omaksi itsekseni nysäkynsillä :-D Selailin jonkun aikaa sitten blogin kuvia ja kun näin tämän niin iski kynsikateus omia kynsiä kohtaan :'-D

4 kommenttia:

 1. Nätti ku mikä. ^_^

  VastaaPoista
 2. Kauniin väristä lakkaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On♥ Ja tossa on vielä vähän sellasta nättiä shimmeriä mitä ei näistä kuvista niin hyvin näe.

   Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥