4.8.16

213 / 214 / 215 / 216

213 Ekaa kertaa oli vihdoin ukkonen Lahdessakin tänä kesänä. Vihdoin!

214 Tää on kyllä paras kuva Pumpernikkelistä minkä oon ikinä ottanu. Kattokaa nyt tota. Mun karvavauva♥

215 Multa hyvin, hyvin harvoin katoaa mitään tavaroita ja kerrassaan tyrmistyneenä luulin että olin kadottanut kirjastokorttini. No, käänsin kaikki paikat ympäri missä kuvittelin että se voisi olla, kävin kirjastossa vain lueskelemassa ja nyyhkin kun en saanut lainattua, tulin kotiin ja katsoin uudelleen ekasta etsimästäni paikasta ja kappas siinähän se möllötti. Tämä on jo toinen tapaus mikä tukee teoriaani että mun kämpässä käy joku menninkäinen siirtelemässä mun tavaroita. Tai sit se on Pumpernikkeli. Enivei, kirjasto on mahtava juttu.

216 Yksi lempijutuistani: etnisten ruokakauppojen tarjontaan tutustuminen. Kävin vihdoin eilen ekaa kertaa ikinä Furatissa ja ostin näin ensikosketuksella vain pari juomaa. Aion ehdottomasti käydä uudelleenkin siellä tutkimassa tarjontaa. Niin, ja tää oli ihan hyvää.

2 kommenttia:

  1. Kirjottelepas noista sarjiksista millasia ne oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä omasta mielestäni surkea kirjoittamaan yhtään mistään :-D Mutta pistetään harkintaan. Noitten lisäksi luin vielä yhden Dexterin, mikä oli kyllä ältsyn hyvä, tosin tykkäsin siitä sarjastakin niin sarjiskin oli mieleen :-)

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥