29.9.16

269 / 270 / 271 / 272

269 Halusin ottaa kuvan meijän iltapuuhista päivän kuvaksi. Tykkään piirrellä Pikkelsin seurassa lattialla, ja hän yleensä pyörii ja hyörii ympärillä. Loikkii yli, kerjää silityksiä ja jossei niitä saa, niin näykkäisee varpaasta kuin sanoakseen "haloooo ekkö huamaa!" tai alkaa hampailla maistella mun piirrustusvälineitä :-D

270 Ootan niiiiiiin into piukeena perjantaista Riston keikkaa ettette uskokkaan! Toivottavasti se esittäisi ainakin Annukan kaa, Rukous ja Lyö -kappaleet koska niistä tykkään niin kauhiast!

271 Tämä tässä on erittäin viisas pupsikki. Hän tietää tasan tarkkaan että nököttämällä tuossa luukulla tassut somasti vierekkäin ja ottamalla viattoman "Ai kuka? Minäkö?"-ilmeen, herkkuja tulee satavarmasti. Koska omistajansa ei pysty vastustamaan tuota söpöysspektaakkelia ei sitten yhtään. Että voit sitten ihan vaan itseäsi Pumpernikkeli syyttää jos muutut läskipossuksi nii!
272 Ai että tää olis viileintä coolia laittaa seinälle jos olis joku megalukaali tai jos saisin purkaa patoutumia seinänaapuria kohtaan ja pistää lekalla seinän ja sen ukon matalaksi! Miksi nämä kolmen viimeisimmän kuvan kuvatekstit on kaikki päättyneet huutomerkkiin! En tiedä! :-D Ei enää kofeiinia mulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥