3.10.16

273 / 274 / 275 / 276

273 No RISTO!!!♥ Olin aika äimänä kyllä kun Jukoon oli pistetty istumapaikat(??) seinien vierustoille. Osa porukasta Riston kehotuksesta roudas tuolit tuohon lavan eteen. Mä en todellakaan istu millään keikalla koska musiikki liikuttaa mua :-D niin mä sit (ainoana) seisoin koko keikan. Ja vähän hytkyin mukana. Mutta siis. Olihan se hyvä keikkendaali. Toi Risto on kyllä aika omalaatuinen eläjä :-D Tykkään. Ja sain kuulla Annukan kaa niinku toivoinkin, jeeeee!
274 Miehen kylkiluun ensi-illassa Lahden kaupunginteatterilla! Ja sit ördäämässäpuolviiteen aamullahupsistakeikkaataaskerran. Hyvä oli näytelmä, ja pippaloinnitkin. Äiti kysyi sunnuntaina että "Olitteko te eilen jossain?" "Oltiin, mistäs arvasit?" "No tottakai te olitte kun nuoria ootte." :-D Jaha. Nuoret ne vaan bailaa kaikki viikonloput nii.

275 Tykkään edelleen tästä lyhdystä. On se kumma miten paljon iloa ihminen voikin saada jostain helkutin kynttilälyhdystä :'-D

276 Ette ikinä arvaa tämän kuvan perusteella minkä värisistä kengistä tykkään! Saatoin ehkä mahdollisesti tänään ostaa uudet kun viimeviikolla kävin "vain katselemassa" Sokoksen kenkäosastolla, niin sehän kosahti se "pelkkä katselu" samantien kun bongasin hyllystä nuo kuvan oikeanpuolimmaiset keskirivin kenkulat. Ah ja voi. No mutta alehaukka-Jormana jätin ostamisen vasta tälle päivälle kun sain ne -15% alekupongilla.

2 kommenttia:

  1. Noi rusettikengät = <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä voin niin kuvitella että tykkäät noista :-D noi rusetit on itseasiassa sellaiset irroitettavat että niitä voi vaihdella eri kenkuloihin. noihin mun saappaisiin ne sopii kyllä oikein somasti :-)

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥