12.10.16

281 / 282 / 283 / 284 / 285

281 Tää läpivetoletti on ihan paras kampaus. Tiedoks vaan.

282 Kävin pitkällä kävelyllä sunnuntaisen syyspäivän ratoksi kuunnellen Scandinavian Music Groupia. Se on muuten jännä välillä miettiä miten tuuripeliä elämä on, sillä satuin just katuvaloihin jumahtamaan niin että bongasin yhden tuttavan tien toiselta puolelta ja tulikin sitten hänen kanssaan viestiteltyä lopun päivää. Että just satuttiin siihen molemmat samaan aikaan. Jotenkin huvittavaa :-D
283 Lauantaina kun itsepuolustuskurssin opettaja tohon reiteen mua nyrkillä nuiji, niin ei se sillon miltään tuntunut mutta maanataina aamulla ihmettelin että onpa reidet kipeät. Niinkuin olisi lihaskalvoja ja triggerpisteitä käsitellyt. Myöhemmin kotiin palattuani riisuin sukkahousut ja satuin vilkaisemaan jalkaa ja repesin nauruun :-D Ei ihmekkään että tuntui vähän kipeältä... toivottavasti ette nyt muuten järkyty tästä irstaasta paljaan reiden esittelystä härreguud!
284 Olen tällä viikolla käyttänyt karvan alle 6€ pohjallisiin. Suosittelen lämpimästi noita Pirkan itse sopivankokoiseksi leikattavia malleja, ne pysyy hyvin paikoillaan ja antaa sopivasti pehmeyttä. Pohjallisilla pelastaa oivasti sellaiset kengät mitkä aavistuksen hölskyy jalassa tai lämmetessä alkaa tuoksua kuolemalta.

285 Pääsin Lindexin alen alkaessa taas tekemään yhtä lempiasiaani eli ostamaan alusvaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥