17.10.16

286 / 287 / 288 / 289 / 290

286 Laitoin taas askarrellen ja väsäsin itelleni taas tuollaisen pantakorun. Tästä tuli aika söötti! On ollutkin joka päivä kaulassa valmistumisestaan lähtien.
287 Ostin semmotteet hiuspötkylät millä saa tehtyä kiharoita ja voi vitsi nehän oli ihan mahtavat! Ne mitkä Sokoksesta löysin oli sen verran sopivan kokoiset että yksi paketti niitä(3kpl) riittää näihin mun hiuksiin vaikka nämä ovatkin tosi pitkät.
288 Tässä olis seuraava lukuprojekti. Puuh.
289 Täytin eilen taas vuosia. Kiitos ihanista lahjoista♥ Tämän tulilatvan tosin ostin kyllä ihan itse itselleni. Päätin että illalla menen leffaan kun Vaahterasalissa näytetään 35mm-filmiltä Viimeinen keisari-elokuva, niin 30min näytöksen alusta filmi katkeaa ja projektori hajoaa! :'-D Hetken kirosin onneani mutta ilta menikin sitten muiden juttujen parissa oikein kivasti. Olen sen jo oppinut että välillä onnekkaat jutut tulevat ensin naamioituen huonoiksi asioiksi. Tai ehkä olen vaan ikuinen optimisti.

290 Muutun varmaan kohta merenneidoksi kun olen kylpenyt niin paljon. Miten ihmeessä selviän talvella hengissä kun nyt jo palelen niin paljon? :-D

2 kommenttia:

  1. Vanhenemisonnea! ^_^ Mää oon syntyny tammikuussa kolmekympin pakkasten keskellä ja oon armoton vilukissa. :D Hyh kylmälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :-) Mä olen kanssa niin viluisa että, hyrryr. Talvella on aina ihan kamalaa :-D

      Poista

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥