4.11.16

kuukauden loppuneet / lokakuuMitomo istukka+platina kangaskasvonaamio
Tämä oli aivan ihana! Toisin kuin kulta+mehiläismyrkky -naamion kanssa, tämän vaikutuksen huomasi kyllä. Molemmissa naamioissa oli muuten nestettä aika rutkasti, ja käytinkin ne loput liemet mitä pussiin jäi parina seuraavana iltana seerumin tapaan. Tämä teki ihosta kosteutetun ja jotenkin hehkeän. Olin vaikuttunut. Ostaisin uudelleen! Nämä hankin I love me-messuilta 1,50€:n kappalehintaan joltain osastolta minkä nimeä en muista, ja näköjään ainakin kauneutta.com ja mylook.fi näitä myy.

Mitomo kulta+mehiläismyrkky kangaskasvonaamio
Tämän naamion kanssa oli ongelmia alussa ihan sen takia, että en pystynyt lopettamaan repeilyä omalle peilikuvalleni tää naamassa :'-D Lähetin kaikille kavereillekkin kuvan tästä ja sitten vasta ei meinannutkaan tulla naurusta loppua kun sieltä tuli kommenttia. Mutta jotenkin sain tämän kuitenkin pidettyä paikoillaan puolisen tuntia, tosin en kyllä huomannut sen kummempia vaikutuksia. Tuntuu ettei tämä tehnyt oikein mitään. Joten en ostaisi uudelleen.

Madara pihlajavoide
Hävettävän kauan kesti käyttää tämä loppuun asti mutta nyt vihdoin! Ei sillä etteikö tämä olisi ollut mieluista tavaraa, lähinnä pelkäsin että tämä pilaatuu ennenkuin saan tuubin tyhjäksi. Kaikenkaikkiaan hyvä tuote, ostaisin uudelleenkin. Vakuutti tehoillaan, INCIllään, ja koko konseptillaan.

L'Occitane Immortelle puhdistusöljy
Ei niin hyvä mielestäni kuin lokkitanen Shea-sarjan puhdistusöljy mutta ihan käypä. Jatkossa käytän kyllä mieluummin juurikin tuota Sheaa. En siis ostaisi tätä täysikokoisena. Tämä pikkuputelin kyllä säästän, näppärä matkustaessa.

L'Occitane Pioni kasvovoide
En tiedä mikä tässä sai mun naaman kuumottamaan ja kihelmöimään, mutta joku tässä oli. En ostaisi täysikokoista.

Biotherm öljyseerumi
Voisin toistaa viime kuun lätinät: periaatteessa tykkäsin tämän ideasta että seerumi ja öljy samassa. Voisin ostaakkin täysikokoisenkin, joku tässä ihastutti.  

Zadig&Voltaire This Is Her! EdP
Tämä ei oikein ollut mulle. Liian santelipuinen ja raskas, vaikka yleensä tykkäänkin sinnepäin menevistä tuoksuista. Joku tässä vaan tökki. En ostaisi täysikokoista.

Patyka kasvonaamio
Tämä oli todella tehokasta ja muutenkin toimivaa kamaa mutta yksi tässä tökki ja pahasti: tuoksu. Mun mielestä tää HAISI ihan oksennukselta. Oikeesti :-D Ihan oksennuksen haju. Ei hyvä. Tosin se tuoksui vain hetken ennenkuin nenä tottui mutta en nyt ehkä silti tykännyt mitään yrjönhajuista rasvaa läträä naamaan :'-D En siis ostaisi uudelleen ihan tuon tuoksun takia. Harmi, muutoin oikein kiva tuote.

L'Occitane Cherry Blossom käsivoide
Aika kevyttä, mutta imeytyi nopeasti ja tuoksui hurmaavalta. Voisin ostaa täysikokoisenkin!

L'Occitane Amande käsivoide
Aika samoissa kosteutustehoissa kuin tuo kirsikankukka, mutta ehkä kuitenkin hurmaavampi tuoksultaan. Voisin ostaa täysikokoisenkin.

Dermosil kuorintasukat
Nämä on ihan loistavat edelleen. Ostaisin ehdottomasti uudelleen.

L'Occitane Amande vartalovoide
Nämä kaikki lokkitanen mantelijutut tuoksuu ihan huumaavan hyvältä kuten tämäkin. Aika kevyt kosteutusteho mutta menee ei-talvisaikaan hyvin. Voisin ostaa täysikokoisenkin.

Rimmel Exaggerate vedenkestävä silmänrajaus
Luottotuote. Tässä on tosin yksi miinus, tämä meinaan kökkööntyy ja irtoilee palasina jos sudit tätä liian paksun kerroksen. Eli yksi ohut kerros tätä niin tulee paras ja kestävä lopputulos. Uusi samanmoinen jo käytössä.

Everyday Minerals jojoba-mineraalipohja 1W Golden Ivory
Tämä Jojoba-pohja ei toiminut omalla iholla ollenkaan, vaan kökkööntyi ihan kauhean näköiseksi pari tuntia levityksestä. Kosteutan aamuisin ennen ehostusta kuitenkin ihon ja tämänhän pitäisi myös olla kosteuttava, niin tässä kohtaa mennään varmaan päin mäntyä. Sävy olisi kyllä ollut sopiva. En siis ostaisi täysikokoista.

Klippoteket suolasuihke
Edelleen suosikki. Uusi jo käytössä.

L'Oreal Casting Crème Gloss hoitoaine
Edelleen hyvää tavaraa. En kyllä ymmärrä miten mä sain näitä 3kpl tyhjäksi kuukauden aikana :-D

/edit

Niin voisinhan mä myös kertoa tuosta LUSHin Jason and the argan oil-shampoopalastakin... :'-D Ostin vaihtelun vuoksi Jumping Juniperin sijaan ja tykkäsin kyllä tästäkin. Aika tuju kanelin tuoksu, mutta miellytti kyllä omaa klyyvaria. Tämä ehkä tuntui kosteuttavammalta kuin JJ. Ostaisin uudelleenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ilahduttaa aina, kiitos!☻♥